Lunalife

Welke stijl uw persoonlijke voorkeur ook heeft: er is een Lunalife waterbed voor iedere slaapkamer. Als u een bed heeft gevonden dat het beste bij uw individuele smaak en woonbeleving past, kunt u vervolgens een keuze maken uit een ruim aanbod aan watermatrassen. U kunt dus zelf de ideale combinatie van individueel slaapcomfort en stijl samenstellen.

Maar waarom zou u voor een topmerk als Lunalife kiezen?

Lunalife verenigt namelijk de volgende vijf elementen die de basis vormen voor een ongeëvenaarde slaapervaring. Als enige waterbeddenfabrikant hanteert Lunalife een uniek hydraulisch stabilisatiesysteem dat u alle voordelen van slapen op water laat beleven. Lunalife watermatrassen zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl dat aan alle EU kwaliteitseisen voldoet. Specifieke kenmerken als een zeer betrouwbare hoeklas, thermisch gebonden fibermateriaal, vastgezet op een permaflex geïsoleerde bodem en een meervoudige Lumbar ondersteuning in de matras staan synoniem voor Lunalife.

Alle Lunalife bedden worden standaard geleverd met Bamboe tijken voorzien van de unieke Hypersoft vulling; al dan niet met een geïntegreerde Capliner. Lunalife geeft hiermee het aspect hygiëne nog meer gestalte. Voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in uw matras staat het meegeleverde energiezuinige, digitale verwarmingselement garant. Het element voldoet natuurlijk aan de strengste veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen. Het uitgebreide assortiment aan boxmodellen, plinten, ladeblokken en hoofdborden maakt het aantal variaties in vorm en stijl vrijwel eindeloos. Ook het gebruik van de meest actuele stoffencollectie draagt hiertoe bij. U ziet het: met Lunalife kunt u werkelijk het bed van uw dromen samenstellen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.