Facebook Pixel

Matrassen

Matraswijzer

Een goed matras vormt de basis voor een goede nachtrust. Maar wat is een goed matras? Laat u door ons adviseren:

  1. Een goed matras ondersteunt op de juiste plaatsen: bij de schouders, het bekken en de enkels. Een pocketvering matras is daar een goed voorbeeld van.
  2. Een goed matras, vult de holtes op, zoals die van de doorbuigende ruggengraat, wanneer iemand op de zij of de rug ligt. Deze eigenschap past heel goed bij een traagschuim of ook wel genoemd visco matras.
  3. Een goede matras ventileert en isoleert. Ieder mens transpireert tijdens de slaap. Dat merkt u niet altijd óf meestal niet, maar het gebeurt wel! Het is ontzetten belangrijk dat het vocht op de juiste wijze wordt afgevoerd. Een vochtige omgeving is namelijk een ideale broedplaats voor schimmels en bacteriën.

Tip! Hou bij de keuze van uw matras rekening met uw gewicht, lengte, slaaphouding en het gewenste comfort.

Het matras

De keuze voor een type matras is daarnaast een kwestie van persoonlijke voorkeur. De een stelt hele andere eisen aan het aanpassingsvermogen (hoe het matras zich vormt naar uw lichaam) dan de ander. Elk matras type heeft zijn unieke eigenschappen. Samenvattend hebben wij voor u de specifieke kenmerken van elk type matras even in een overzicht gezet.

Bekijk hier onze matras scorekaart.

Matras kiezen

Kies een type matras via het menu. Bij elk type matras vindt u een uitgebreide toelichting en een overzicht van de specifieke kenmerken van het matras. Wilt u persoonlijk advies bel ons dan even of start een live chat, wij staan u graag te woord!

Maatwerk matras

Als u op zoek bent naar een matras met een afwijkende maatvoering óf vormgeving, laat het ons dan weten. Wij kunnen nagenoeg elk matras op maat laten maken!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Matrassen 1-36 of 51

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Matrassen 1-36 of 51

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina