Facebook Pixel

Moerbeiboom zijde dekbed

Sichou is een van de bekendste producenten van zijden dekbedden en komt uit Duitsland. Sichou staat garant voor de allerfijnste zijden dekbedden ter wereld. Gevuld met de allerbeste kwaliteit en 100% moerbeiboom zijde. Moerbeiboom zijde (mulberry silk), is zijde van lange vezels met een hele hoge isolatie en ventilatie waarde.

Slapen onder een origineel Sichou zijden dekbed is een ongekende ervaring en garandeert u het ultieme slaapcomfort. De zijden dekbedden van Sichou zijn verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen, te weten:

 • Comfort - Het betaalbare zijden dekbed, uitgevoerd met een mooie katoenen tijk
 • Classic - Uitgevoerd met een satijnen tijk voor net even wat meer luxe en comfort
 • Luxus - Uitgevoerd met een zijden tijk, voor diegene die alleen voor het allerbeste gaat

Zijden dekbed Sichou, type 'Comfort'

Dit prachtig Sichou zijden dekbed type 'Comfort' valt als een heerlijke warme deken over u heen. Het zijden dekbed is gemaakt van 100% moerbeiboom zijde. Moerbeiboom zijde is de allerbeste en fijnste zijde die er is. Iedere zijdevezel kan wel duizenden meters lang zijn. Dit zorgt voor delicate lagen vulling die niet klitten of verschuiven. Dit in tegenstelling tot de 'goedkopere zijden dekbedden', gevuld met wildzijde. Dit zijden dekbed houdt u heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer, waardoor je altijd gehuld lijkt in een wolk van comfort. Het zijden dekbed, type 'Comfort' heeft een jacquard katoenen tijk.

Zijden dekbed Sichou, type 'Classic'

Dit heerlijk zijden dekbed van Sichou, type 'Classic' is gelijk aan het model Comfort alleen is het Classic zijden dekbed uitgevoerd met een heerlijke zacht en soepel vallende katoen satijnen tijk. Voor net even wat meer luxe en comfort.

Zijden dekbed Sichou, type 'Luxus'

Dit originele zijden dekbed SICHOU zijden dekbed, type 'Luxus' biedt alle voordelen van moerbeiboom zijde. Bovendien bestaat de tijk van het zijden dekbed ook nog uit de allerbeste moerbei zijde. Daardoor ervaart u de sensualiteit van zijde rechtstreeks op uw huid. Vanwege de volle en vele opeenvolgende onderliggende zijdevlies-lagen is het dekbed niet gewatteerd. Het dekbed nestelt zich op een unieke manier om het lichaam en omvat u volledig en droomachtig zacht. Een weelde voor uw lichaam en een lust voor het oog. Ontdek het slapen onder een zijden dekbed zelf en u wilt nooit meer anders!

Moerbeiboom zijde dekbed 12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Sichou zijden 4 seizoenen dekbed, type Comfort
  Sichou zijden 4 seizoenen dekbed, type Comfort
  Waardering:
  100%
  Op voorraad
  Vanaf € 469,90 Normale prijs € 489,90
 2. Sichou 4 seizoenen zijden dekbed Classic
  Sichou zijden 4 seizoenen dekbed, type Classic
  Waardering:
  100%
  Levertijd: 1-2 werkdagen
  Vanaf € 599,00 Normale prijs € 629,00
 3. Sichou zijden 4 seizoenen dekbed, type Luxus
  Sichou zijden 4 seizoenen dekbed, type Luxus
  Levertijd: 1-2 werkdagen
  Vanaf € 1.369,90 Normale prijs € 1.399,90

Moerbeiboom zijde dekbed 12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren