Facebook Pixel

Donzen winterdekbed

Met een donzen winterdekbed slaapt u ook tijdens de koude winternachten heerlijk warm. Een donzen winterdekbed is bij uitstek geschikt voor mensen die houden van een lekker warm, maar licht en luchtig dekbed en in een onverwarmde en/of niet goed geïsoleerde slaapkamer slapen. Dons is het zachte pluizige gedeelte dat vogels beschermt tegen de kou. Dons bestaat uit duizenden kleine stukjes, die een isolerende werking hebben. Een winterdekbed houdt u dus heerlijk warm in de winter en tegelijkertijd lekker koel in de zomer.

Een donzen winterdekbed onderhouden

Elk donzen winterdekbed kan worden gereinigd volgens de aanwijzingen op het waslabel. Mocht u het donzen winterdekbed willen wassen dan is dit mogelijk tot op 40 °C, mits u het ook kunt drogen met circulerende lucht (droogtrommel). Dit zorgt ervoor dat de dons opnieuw wordt opgeblazen en weer zijn volume krijgt.

TIP! Wanneer uw donzen winterdekbed wat platter is geworden geef het dan een opknapbeurt in de droogtrommel (bij voorkeur een 'koel' of 'luchten' programma). Wanneer u er een tennisbal bij in stopt, wordt uw donzen winterdekbed goed opgeklopt en krijgt het weer zijn volume terug.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren