Wollen Partner dekbed

Geen mens is hetzelfde, zeker niet als het op slapen aankomt. Met een wollen 4 seizoenen Partner dekbed kiest u voor maximaal slaapcomfort voor beide!

Een wollen 4 seizoenen partner dekbed is een praktisch systeem waarmee u ieder uw eigen dekbed samenstelt, die u vervolgens eenvoudig aan elkaar bevestigd.

Het wollen Partner dekbed is een 4 seizoenen dekbed en wordt geleverd in vier dekbed delen (ipv 2 delen) met elk hun eigen uitvoering. Het zomerdekbed is gevuld met ca. 250 gram/m² en het voor- en najaars dekbed met ca. 450 gram/m² zuiver Texels scheerwol. Zo slaap u beide toch onder één en hetzelfde dekbed, maar dan de één wat warmer en de andere wat koeler.

Uniek in de wereld - Recycle met ons mee!

Weids Wonen & Slapen neemt het voortouw en is het eerste bedrijf in de slaapbranche die schapenwol circulair hergebruikt!

Bij de aankoop van een wollen dekbed, kunt u een gratis retour sticker aanvragen, waarmee u uw oude wollen dekbed op onze kosten in de lege doos weer naar ons terug kunt sturen. In onze eigen recycling afdeling wordt uw wollen dekbed volledig gerecycled.

Het wol wordt grondig gewassen en na een strenge kwaliteitscontrole circulair hergebruikt voor andere producten, waaronder zitzakken voor mens en dier. De dekbed tijken worden afgevoerd en verwerkt tot o.a. isolatiemateriaal, poetsdoeken en bouwmaterialen.

Texels Classic wollen 4-seizoenen Partner dekbed (4 delen)

Op voorraad

€ 229,95
Adviesprijs
Bekijk