0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Gratis pakket verzending vanaf €50    Achteraf Betalen    Snelle levering    14 dagen zichttermijn

Outlet

In onze outlet vindt uw artikelen uit onze showroom (vaak met gebruikssporen), opruimingsartikelen (artikelen, die uit het assortiment gaan) en artikelen die door onze klanten zijn omgeruild (denk aan verkeerde maat, verkeerde kleur, etc.) of om diverse redenen zijn teruggestuurd.

Al deze artikelen zijn door ons uiteraard uitvoering gecontroleerd op de verkoopbaarheid. Wij hebben de staat van een artikel geclassificeerd naar: nieuwstaat, lichte gebruikssporen en zichtbare beschadigingen. In de outlet wordt bij elk artikel expliciet vermeld in welke staat het verkeert. Kunnen we u blij maken met een artikel uit onze outlet, dan profiteert u van een fikse korting! Hoe zichtbaarder de beschadiging des te hoger de korting!

Het bestellen van een outlet artikel gaat hetzelfde als het bestellen van een nieuw product. Bent u achteraf gezien toch niet zo blij met uw keus, dan geen probleem. Ook op de outlet artikelen geldt een 14 dagen zichttermijn! U kunt het artikel gewoon weer naar ons retour sturen en u krijgt het volledige aankoopbedrag retour. Daar doen we niet moeilijk over.

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2