Weids Wonen & Slapen, al ruim 40 jaar een vertrouwd adres!

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Gevestigd in het Noorden van Nederland, het mooie Fryslân. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan.

Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Via onze website/webshop kunt u zich uitstekend laten informeren en krijgt u online hulp bij het maken van de goede keus. Via het menu filtert u ons assortiment eenvoudig op basis van uw voorkeuren. Als u precies weet welk artikel u zoekt, dan kunt u dit als 'zoekterm' invullen (zoekbalk rechts boven in het scherm). Kunt u het artikel dat u zoekt niet vinden of u wilt graag persoonlijk advies bel ons dan of start een live chat (rechtsonder). U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Als u in de buurt woont, kom dan onze showroom bezoeken. Wij staan u graag te woord.

Duurzaam Ondernemen

Weids Wonen & Slapen is zich zeer bewust van zijn voetprint. Naast het gebruik van 6 grote warmtepompen voor de warmtevraag van onze bedrijfshallen (totaal 7.500 m2) en de kantoren, liggen er ruim 160 zonnepanelen en meerder zonneboilers op onze daken welke zorgen voor onze totale energiebehoefte. Daarmee werken wij energieneutraal en zelfvoorzienend. Op onze parkeerplekken hebben wij 2 laadpalen geplaatst om daarmee elektrisch rijden te stimuleren.

Nagenoeg alle dozen, waarin wij onze leveringen ontvangen hergebruiken wij ook weer voor de verzending van de artikelen naar onze klanten. Wij verkopen nagenoeg alles uit eigen voorraad, zodat wij de bestellingen zo veel mogelijk vanaf 1 adres kunnen versturen. Wij versturen geen lucht, alles wordt zorgvuldig verpakt en indien nodig gecomprimeerd om zo de transportbelasting te minimaliseren.

En dan nog even dit ...

Binnen ons bedrijf geven wij graag de ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zien het daarnaast als een uitdaging jongeren in het algemeen en jongeren met een verstandelijke beperking in het bijzonder in de gelegenheid te stellen om zichzelf als professional, maar vooral ook als persoon verder te ontwikkelen.

Het kan dus zomaar zijn dat wanneer u ons belt, u een stagiaire óf iemand met een verstandelijk beperking aan de lijn krijgt. Uiteraard houden wij rekening met de capaciteiten van de betreffende persoon, maar natuurlijk kan het ook voorkomen dat een reactie van deze persoon niet altijd de professionele aanpak heeft die u wellicht wel had verwacht. Wij vragen uw begrip voor onze keuze hierbij en hopen dat u onze collega's met hetzelfde begrip kunt bejegenen.

Weids Wonen & Slapen is door SBB ook erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. In onze organisatie kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Daarnaast biedt Weids Wonen & Slapen ook leer werk plekken aan voor wajongers, jonge 20’ers die al wat langer van school zijn, maar die het door hun verstandelijke beperking helaas maar niet lukt een goed passende werkplek te vinden.

duurzaam vloerkleedduurzaam vloerkleed
reviews weids wonen en slapenreviews weids wonen en slapen
recycle dons donzen dekbedrecycle dons donzen dekbed
cadeaubon beddenspeciaalzaakcadeaubon beddenspeciaalzaak

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste producten, leukste acties en laatste aanbiedingen, volg ons dan op Facebook