Facebook Pixel

Weids Wonen & Slapen, al ruim 40 jaar een vertrouwd adres!

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Gevestigd in het Noorden van Nederland, het mooie Fryslân. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan.

Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Via onze website/webshop kunt u zich uitstekend laten informeren en krijgt u online hulp bij het maken van de goede keus. Via het menu filtert u eenvoudig op basis van uw voorkeuren ons assortiment. Als u precies weet welk artikel u zoekt, dan kunt u dit als 'zoekterm' invullen (zoekbalk rechts boven in het scherm). Kunt u het artikel dat u zoekt niet vinden of u wilt graag persoonlijk advies bel ons dan of start een live chat (rechtsonder). U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Als u in de buurt woont, kom dan onze showroom bezoeken. Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groeten,

Team Weids Wonen & Slapen

 

 


Altijd direct op de hoogte van de nieuwste producten, leukste acties en laatste aanbiedingen, volg ons dan via Instagram, Twitter en like onze Facebook pagina.