Synthetisch all year dekbed

Een synthetisch all year dekbed is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een enkel dekbed, die het hele jaar door gebruikt kan worden. De slaapkamertemperatuur is dan het hele jaar door redelijk constant en schommelt tussen de ca. 15 en 20 °C. Een groot voordeel van een synthetisch all year dekbed is dat je niet met nog een 2e deel zit die je weer 'ergens' moet opbergen.

Een koopmotief voor een synthetisch all year dekbed is met name de prijs, maar ook het gevoelsgewicht (gelijk aan een donzen dekbed) van het all year dekbed speelt een belangrijke rol. Ook voor mensen die gevoelig zijn voor de natuurlijke vulsoorten en/of juist hun dekbed vaak willen kunnen wassen kan een synthetisch all year dekbed een uitkomst bieden.

Als u kiest voor een synthetisch all year dekbed, kies er dan wel een van goede kwaliteit. Een dergelijk dekbed is gevuld met een synthetische vezel met een open structuur en een sterke krulling. Deze kenmerken garanderen een goede luchtstroom, welke belangrijk is voor een goede temperatuurregulatie. Voor u goed om te weten dat wij uitsluitend synthetische kwaliteitsdekbedden aanbieden.

Amber, Vederlicht all year dekbed (140 x 200 cm) + gratis hoofdkussen

Op voorraad

€ 50,00
Adviesprijs
Bekijk