Disclaimer

Bepaalde verwijzingen op de site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover Weids Wonen & Slapen geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze site downloadable items bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op u computer. Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Weids Wonen & Slapen aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De teksten op deze website zijn met zorg samengesteld, zodat de inhoud van de site actueel, nauwkeurig en betrouwbaar is. Aan de inhoud van de teksten kunnen geen rechten worden ontleend. Weids Wonen & Slapen behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website ten allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.

De informatie die op deze site wordt aangeboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van artikelen. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Weids Wonen & Slapen aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.