Traagschuim hoofdkussen

Een traagschuim hoofdkussen ook wel memory foam of Tempur genoemd ondersteunt als geen ander de drukpunten van het hoofd, waardoor je hoofd en ruggengraat in een rechte natuurlijke houding blijven liggen.

Bij een traagschuim hoofdkussen vormt de vulling, het traagschuim, onder invloed van warmte en druk zich volledig naar de contouren van het hoofd en de nek. Hierdoor komen je spieren tot rust en wordt de bloedsomloop gestimuleerd.

Een traagschuim hoofdkussen is geschikt voor zowel rug- als zijslapers. Een buikslaper adviseren wij een laag model te kiezen.

Een traagschuim hoofdkussen ook wel memory foam of Tempur genoemd ondersteunt als geen ander de drukpunten van het hoofd, waardoor uw hoofd en ruggengraat in een rechte natuurlijke houding blijven liggen.

Bij een traagschuim hoofdkussen vormt de vulling, het traagschuim, onder invloed van warmte en druk zich volledig naar de contouren van het hoofd en de nek. Hierdoor komen uw spieren tot rust en wordt een goede bloedsomloop gestimuleerd.

Een traagschuim hoofdkussen is geschikt voor zowel rug- als zijslapers. Een buikslaper adviseren wij met name te letten op de hoogte van het gekozen model.

Filteren
Type slaper
Kussen maat
Merk (fabrikant)
Prijs
Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren