Omruilen & Retourneren

Om uw verzoek voor omruiling of retourzending snel te kunnen afhandelen verzoeken wij u deze middels onderstaand retourformulier aan te melden en een kopie van dit formulier in het pakket bij te voegen. Daarmee kunnen wij uw retour sneller afhandelen.

Retouradres

Weids Wonen & Slapen

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

Uitgesloten voor omruiling en retourneren zijn de artikelen die speciaal op uw verzoek en specifiek naar uw wens zijn gemaakt. Weids Wonen & Slapen kan u aansprakelijk stellen voor waardevermindering als blijkt dat het artikel bij omruiling of retourneren niet aan onderstaande criteria voldoet:

  • Het artikel is niet gebruikt
  • Het artikel is schoon, compleet en onbeschadigd
  • Alle labels en kaartjes zijn aan het artikel bevestigd
  • De originele fabrieksverpakking is voor zover mogelijk onbeschadigd en niet beschreven of beplakt
  • Voor klamboes, bed- en badtextiel geldt dat deze niet uit de verpakking is geweest (u mag uiteraard de verpakking wel openen om zo de stof te kunnen zien en voelen, maar hiervoor is niet nodig het artikel in zijn geheel uit de verpakking te halen).

 

Na aanmelding van uw retourzending kunt u het pakket gewoon via het postkantoor naar ons retour sturen. De kosten als ook het risico van de retourzending zijn voor uw rekening. Naar gelang de waarde van de inhoud van uw pakket adviseren wij u verzekerd te versturen. Mocht er onverhoopt dat toch iets mis gaan met uw pakketverzending, dan kunt u daarmee in ieder geval verhaal halen bij de pakketdienst.


Retourformulier

De heer Mevrouw
Omruiling Retourzending