• Gratis pakket verzending vanaf €50  
  •  Achteraf Betalen  
  •  Snelle levering  
  • 14 dagen zichttermijn

Heckett & Lane

Bij Heckett & Lane (HnL) draait alles om lekker en comfortabel slapen. Daarom maken zij al meer dan 20 jaar met veel aandacht voor detail een uitgebreid assortiment hoogwaardige bedlinnen. Wat HnL uniek maakt is hun eigen team van toegewijde designers. Zij zijn continu op zoek naar de laatste trends en reizen hiervoor de hele wereld over.

De designers laten zich graag verbazen en verrassen door de kleuren, geuren en smaken van de landen waar zij komen. Ze laten zich inspireren door de flora en fauna, de architectuur, het straat- en uitgaansleven, de muziek en de totale atmosfeer van hun bestemmingen.

Eenmaal thuis is het altijd weer de uitdaging om de vertaalslag te maken naar opvallende en unieke designs die ons bedlinnen gaan sieren. Designs die u nergens anders ziet en die de sfeer van een verre bestemming of een levensstijl weerspiegelen en in uw slaapkamer brengen. De ontwerpen kunnen rijk gekleurd zijn, overdadig en uitbundig. Maar ook ingetogen en rustgevend. Stijlvol en eigentijds, of juist heel authentiek en altijd gebaseerd op de inspirerende werkelijkheid.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Heckett & Lane 23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Heckett & Lane 23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren