Facebook Pixel

Onderschuifbed

Een onderschuifbed is een praktische en ruimtebesparende oplossing voor de kleine slaapkamer en ideaal als 2e bed voor loges. Een onderschuifbed bestaat uit een boven bed en een onderschuifbed. Wij hebben houten en metalen onderschuifbedden in ons assortiment.

Voor beide uitvoeringen geld dat het onderschuifbed (onderbed) iets smaller is dan het bovenbed. Bij het houten onderschuifbed is het onderbed feitelijk een lade op wielen. Deze rolt eenvoudig onder het bovenbed. Bij het metalen onderschuifbed heeft het onderschuifbed uitklapbare poten met wielen. Hierdoor kunt u dit onderschuifbed ook als een 'echt' bed neerzetten. De poten van dit onderschuifbed kunt u natuurlijk ook net zo eenvoudig weer inklappen, zodat u dit onderbed lekker ruimtebesparend in zijn geheel onder het bovenbed schuift.

Het houten onderschuifbed is gemaakt van onbehandeld vurenhout en wordt geleverd inclusief houten rolbodems. Het metalen onderschuifbed heeft een stevige grijs metalen buisframe en wordt geleverd inclusief een spiraalbodem in een lengtegespannen en een dwarsgespannen (extra stevig) uitvoering. Het metalen onderschuifbed is er zowel in 80 en 90 cm brede uitvoering. Voor een onverwachte gast heb je met een onderschuifbed in een handomdraai een goede slaapplaats.

Tip! Bestel super voordelig een complete set (onderschuifbed inclusief 2 kwaliteitsmatrassen) voor nog meer voordeel!

Onderschuifbed 2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bedbank Billy
    Bedbank Billy
    Levertijd: 10-15 werkdagen
    Vanaf € 229,00 Normale prijs € 299,00

Onderschuifbed 2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren