Facebook Pixel

Contact

Corona update!

Online zijn wij gewoon nog steeds 24/7 geopend, u kunt dus gerust online bestellen.

Voor de medewerkers op het kantoor en in het magazijn hebben wij gepaste maatregelen genomen. Hierdoor kunnen wij uw bestelling dan ook nog steeds dezelfde dag afhandelen. Ook de pakketbezorgers werken gewoon door, maar door de extreme drukte kan de bezorging van uw bestelling wel enige vertraging oplopen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Onze showroom is wel tot nader orde gesloten. Afhalen van uw bestelling is op afspraak wel mogelijk. 

 

Weids Wonen & Slapen

Alddyk 18 
9044MN Bitgum

Telefoon  0031 (0)58 289 41 25 
e-mail  klantenservice@weidswonenenslapen.nl

Website: www.weidswonenenslapen.nl 


KvK-nr. : 69197024
BTW-nr.: NL857778195B01

Rabobank
NL98 RABO 0321 1353 18
BIC: RABONL2U


 

Openingstijden

Online zijn wij uiteraard 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Het kantoor en magazijn is door de week geopend van 9:00 - 12:00 en 13:00 -18:00 uur. Voor het afhalen van artikelen kunt u overigens ook na openingstijd bij ons terecht. Neem wel even van tevoren contact met ons op om een afhaal afspraak te maken, dit om teleurstelling te voorkomen als wij er door omstandigheid even niet zijn.

Showroom open op afspraak

Het uitzoeken van een passend matras of een goed dekbed en hoofdkussen vergt tijd en aandacht. Om u in alle rust te kunnen voorzien van een gericht en persoonlijk advies hebben wij onze showroom geopend op afspraak. U kunt ook een afspraak maken in de avonduren! Voor het maken van een afspraak kunt u ons tijdens kantooruren bellen op telefoonnummer: 058 289 41 25 of Live Chatten (klik dan op de chat button rechts onder in uw beeldscherm).

Telefonische bereikbaarheid

Wij nemen graag de tijd voor onze klanten! Aangezien wij naast de online winkel ook een fysieke winkel hebben én er bewust voor hebben gekozen de klant in de fysieke winkel de volledige aandacht te geven, komt het voor dat wij niet in de gelegenheid zijn u telefonisch te woord te staan. Wij vragen daarvoor uw begrip. U kunt uiteraard een boodschap op onze antwoordapparaat inspreken, maar u kunt ook het contactformulier invullen! Dit laatste heeft onze voorkeur. Wij streven er na u op het door u gewenste tijdstip terug te bellen!

CONTACT FORMULIER
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Typ hieronder de letters en cijfers