Hangstoel

La Siesta staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteits hangstoelen. La Siesta fabriceert al sinds 1991 kleurrijke en stijlvolle hangstoelen. Als familie bedrijf gelooft La Siesta in het ontwikkelen van eerlijke producten die goed zijn voor mens en milieu. De fabrieken in Colombia, Brazil, Mexico en India waar la Siesta hun hangstoelen laat maken zijn vooruitstrevende producenten die menselijke kapitaal centraal stellen. Dit zorgt voor een fatsoenlijke inkomen voor iedereen.

Natuurlijk is het dessin en de kleurstelling van uw hangstoel belangrijk, maar u wilt natuurlijk ook dat uw hangstoel jarenlang meegaat. Bij de productie van een La Siesta hangstoel wordt bijzondere veel aandacht besteed aan de sterkte en slijtvastheid van de stof voor het zitvlak. La Siesta maakt gebruik van een bijzondere weeftechnieken, waardoor het zitvlak van een La Siesta hangstoel erg zacht is en tegelijkertijd toch sterk genoeg is om vaak gebruikt te worden.

Wij verkopen uitsluitend hangstoelen van La Siesta. Met de complete collectie van La Siesta online hebben wij altijd de ideale hangstoel voor u op voorraad.

Kinderhangstoel Joki Froggy

Levertijd: 1-2 werkdagen

€ 129,90
Bekijk
Hangstoel Domingo Dolphin

Levertijd: 1-2 werkdagen

€ 149,90
Bekijk
Hangstoel Habana Nougat

Levertijd: 1-2 werkdagen

€ 149,90
Bekijk