Facebook Pixel

Katoenen peuter- en kleuterdekbed

Katoen is een 100% natuurproduct! Katoen is een natuurlijke vezel die afkomstig is van de katoenplant. Katoen heeft als grote voordeel dat het op een hoge temperatuur wasbaar en daardoor anti-allergisch is. Een katoenen peuter- en kleuterdekbed kan tot op 95ºC gewassen worden en is droogtrommel bestendig. Ideaal dus mocht het s\'nacht een keertje misgaan..

Een katoenen all year peuter- en kleuterdekbed is uitermate geschikt voor als u op zoek bent naar een enkel dekbed, die het hele jaar door gebruikt kan worden. De slaapkamertemperatuur is hele jaar door redelijk constant en schommelt dan tussen de ca. 14 en 18 graden. Een groot voordeel van een enkel dekbed is dat je niet met nog een 2e deel zit die je weer 'ergens' moet opbergen.

Een katoenen peuter- en kleuterdekbed in een 4-seizoenen uitvoering is aan te bevelen wanneer de slaapkamertemperatuur het jaar rond sterk schommelt. Een katoenen peuter- en kleuterdekbed in 4-seizoenen uitvoering bestaat uit 2 delen, een zomerdekbed en voor- en najaars dekbed. Samen te gebruiken vormen ze een heerlijk warm winterdekbed.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Katoenen peuter- en kleuterdekbed 6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Katoenen peuter- en kleuterdekbed 6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren