• Gratis pakket verzending vanaf €50  
  •  Achteraf Betalen  
  •  Snelle levering  
  • 14 dagen zichttermijn

Hoofdkussens

Een goed hoofdkussen

Een goed hoofdkussen is minstens zo belangrijk als een goed matras. Een kussen moet uw nek en hoofd ondersteunen door de ruimte tussen uw hoofd en het matras op te vullen. Een goed hoofdkussen is natuurlijk een persoonlijke voorkeur en daarom moeilijk te adviseren.

Een belangrijke adviesregel is, op een hard matras bent u een dik kussen nodig en op een zacht matras een dunnere. Doordat u op een zacht matras verder met uw schouders in het matras wegzakt is de ruimte die opgevuld moet worden tussen uw hoofd/nek en het matras kleiner, dan wanneer u op een hard matras ligt.

Ook zij-slapers hebben om die reden een dikker kussen nodig. Buikslapers krijgen het advies om voor een dun kussen te kiezen, omdat er hier nauwelijks ruimte is tussen het hoofd en het matras en bovendien hun ruggenwervel niet in de juiste houding komt te liggen door een dik kussen.

Hoofdkussen online kopen

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en vormen hoofdkussens op de markt. Voor wie welke hoofdkussen en kussenvulling geschikt is hangt af van meerdere factoren. Elk type kussen als ook de kussenvulling heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen.

Kies via het menu uw kussen op type of vulling en wij geven u een uitgebreide toelichting en een overzicht van de specifieke kenmerken van elk hoofdkussen. Op eenzelfde wijze maakt u met behulp van onze filters én op basis van uw eigen voorkeuren eenvoudig en snel een selectie uit ons assortiment en wij zetten ons aanbod voor u op en rijtje. Wilt u persoonlijk advies bel ons dan even of start een live chat, wij staan u graag te woord. Welke voorkeur u ook heeft, bij Weids Wonen & Slapen zult u altijd slagen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Hoofdkussens 1-36 of 115

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Hoofdkussens 1-36 of 115

per pagina
Van hoog naar laag sorteren