Facebook Pixel

Stapelbed & Hoogslaper

Een stapelbed, ook wel een hoogslaper genoemd, is de perfecte oplossing om de ruimte in een slaapkamer optimaal te benutten. Hoewel deze bedden traditioneel worden geassocieerd met kinderen, zijn ze ook een uitstekende optie voor het vermaken van meerdere volwassenen. Denk aan logés die even een nachtje blijven slapen.

De kwaliteitsbedden van Weids Wonen & Slapen voldoen aan de behoeften van zowel volwassenen als kinderen. Perfect voor elke gelegenheid! Onze bedden hebben natuurlijk allemaal die voordelige Weids Wonen & Slapen prijs die altijd een glimlach op uw gezicht tovert.

Een stapelbed is er ook in een 3-persoons uitvoering. Op het onderste bed kunnen dan 2 personen slapen en op het bovenbed 1.

Stapelbed & Hoogslaper 2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Hoogslaper Castle
    Hoogslaper Castle
    Levertijd: 10-15 werkdagen
    Vanaf € 1.099,00 Normale prijs € 1.199,00

Stapelbed & Hoogslaper 2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een stapelbed kopen

Bij Weids Wonen & Slapen kunt u een moderne metalen stapelbed kopen die aan al uw behoeften voldoet. Belangrijk is dat het bed gemaakt is volgens de hoogste specificaties. Dit betekent dat de veiligheid van de slapers nooit in het gedrang komt.

Onze stapelbed John DeLuxe is vervaardigd onder de norm EN-747. Omdat het hier om een deelbaar bed gaat, wordt het product geleverd inclusief spiraalbodems. Dit maakt het bed uitermate geschikt voor intensief gebruik en/of voor zwaardere personen. Een stapelbed kopen bij Weids Wonen & Slapen is niet alleen makkelijk, maar ook aanbevolen! Zo weet u zeker dat het product niet alleen kwalitatief is, maar ook aan al uw behoeften voldoet.

Een Hoogslaper kopen

Dubbele hoogslaper kopen als de ultieme ruimtebesparende oplossing voor uw huis! Zowel voor de kinderkamer als de logeerkamer. Deze metalen hoogslapers zijn ideaal om de slaapkamers van uw huis niet alleen ideaal, maar ook efficiënt in te richten.

Hoogslaper voor kinderen

Laten we eerlijk zijn, het naar bed gaan is een hele klus voor zowel ouders als kleintjes. Als je meer dan twee kinderen hebt, waarom breng je dan niet een beetje plezier in bed (en maak je van elke nacht een logeerpartij) met een dubbel stapelbed? Kinderen zullen dol zijn op ons John DeLuxe hoogslaper! Dit omdat er veel extra opbergruimte is - ideaal om hun favoriete speelgoed op te bergen.

Stapelbed, hoogslaper voor volwassenen

Het lijkt misschien geen traditionele keuze voor volwassenen, maar hoogslapers zijn praktisch voor als u meerdere gasten ontvangt. Met name onze metalen hoogslaper heeft een volwassen, verfijnde en elegante uitstraling die perfect in uw logeerkamer zal passen. En dat niet alleen, de hoogslaper is ook uitermate geschikt voor twee personen die zwaar, sterk en stevig zijn, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of het bed uw gewicht wel kan dragen.

Als u het ideale stapelbed voor de kinder- of logeerkamer hebt gekozen, ga dan naar onze pagina's over matrassen en beddengoed om de uitstraling van uw bed compleet te maken. U kunt er altijd op vertrouwen dat u bij Weids Wonen & Slapen alles onder één dak kunt vinden!