Pocketvering matras

Een pocketvering matras is bij uitstek het meest verkochte matras. Kenmerkend voor een pocketvering matras is de uitstekende ondersteunende én ventilerende eigenschappen. Dat laatste met name door de zeer open structuur, welk u een heerlijk fris en schoon slaapklimaat garandeert.

Samenstelling van een pocketvering matras

De kern van een pocketvering matras is verdeeld in 5-zones (of 7, het is maar hoe u telt..) en bestaat uit cilindrisch of tonvormig metalen veren. De metalen veren zijn los van elkaar in een pocket (zakje) verpakt. Elke veer blijft daardoor perfect op zijn plaats en geeft zodoende zijn eigen ondersteuning.

De metalen veren hebben verschillende draaddiktes, waardoor een pocketvering matras verdeeld over de zones meer of juist minder stevig is. Hierdoor ontstaat een uiterst soepel en goed buigbaar veren interieur met een hoog draagvermogen.

Een pocketvering matras scoort daarmee ook het beste op de puntelasticiteit ten opzichte van alle andere matrassen. Puntelasticiteit is de mogelijkheid om een gedeelte van het matras in te drukken zonder dat een groot oppervlak van het matras naar beneden veert. Hoe puntelastischer een materiaal is, des te beter het zich kan vormen naar de contouren van het lichaam en hoe nauwkeuriger de ondersteuning is.

Savanne Combi Pocketvering matras

Wij kunnen u het Savanne Combi Pocketvering matras van harte aanbevelen. Uniek aan een Savanne Combi pocketvering matras is de levenslange garantie op de metalen veren kern en daarmee de prijs/kwaliteitsverhouding én de de mogelijkheid om zelf uw eigen comfortniveau (afdekplaat) te kiezen.

U heeft daarbij de keuze uit:

  • Comfortschuim HR35S - stevig matras
  • Koudschuim HR50100 - medium matras
  • Talalay Latex - medium/zacht én anti-allergisch matras
  • Traagschuim - zacht matras (vormt zich volledig naar het lichaam)
Pocketvering ACTIE matras

Levertijd: 3-5 werkdagen

Vanaf
€ 299,00
Adviesprijs
Bekijk
Savanne Pocketvering matras met Comfortschuim

Levertijd: 10-15 werkdagen

Vanaf
€ 565,00
Bekijk
Savanne Pocketvering matras met Koudschuim

Levertijd: 10-15 werkdagen

Vanaf
€ 585,00
Bekijk
Savanne Pocketvering matras met Talaly Latex

Levertijd: 10-15 werkdagen

Vanaf
€ 665,00
Bekijk
Savanne Pocketvering matras met Traagschuim

Levertijd: 10-15 werkdagen

Vanaf
€ 665,00
Bekijk
Eco vriendelijk pocketvering matras

Levertijd: 10-15 werkdagen

Vanaf
€ 710,00
Bekijk
Savanne Modulair Pocketveringmatras

Levertijd: 10-15 werkdagen

Vanaf
€ 1.195,00
Bekijk