Facebook Pixel

Wollen peuter- en kleuterdekbed

Met een wollen peuter- en kleuterdekbed slaapt u kleine nooit meer té warm of té koud. Wol kan maar liefst 35% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen. Wanneer de wol vocht opneemt, staat het tegelijkertijd warmte af. Hierdoor ontstaat er een evenwichtige warmte isolatie en juist dat is het geheim.

Een wollen dekbed is zeer zeker ook geschikt voor kinderen met een allergie. Dit met name dankzij de lange krullende wolharen welke zorgen voor een uitstekende ventilatie en dus ook een droog klimaat. Een klimaat die in zijn geheel geen voedingsbodem biedt voor schimmelvorming en huisstofmijt.Tegelijkertijd maakt de lanoline (ook wel wolvet genoemd) een wollen dekbed vuilafstotend.

Een wollen all year peuter- en kleuterdekbed is uitermate geschikt voor als u op zoek bent naar een enkel dekbed, die het hele jaar door gebruikt kan worden. De slaapkamertemperatuur is hele jaar door redelijk constant en schommelt dan tussen de ca. 14 en 18 graden. Een groot voordeel van een enkel dekbed is dat je niet met nog een 2e deel zit die je weer 'ergens' moet opbergen.

Een wollen 4 seizoenen peuter- en kleuterdekbed is ideaal voor als u één dekbed wilt kopen en daarmee voor het hele jaar klaar wilt zijn. Een wollen 4 seizoenen peuter- en kleuterdekbed bestaat uit 2 losse delen, een zomerdeel (warmteklasse 4) en een voor- en najaar deel (warmteklasse 3), die samengevoegd een lekker warm winterdekbed vormen (warmteklasse 1). Wanneer de temperatuur van uw slaapkamer het jaar rond sterk schommelt is een 4 seizoenen peuter- en kleuterdekbed sterk aan te bevelen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Wollen peuter- en kleuterdekbed 4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wollen peuter- en kleuterdekbed 4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren