Boxspring

Niet voor niets wordt een boxspring ook wel hotelbed genoemd. Veel mensen associëren het comfort van een boxspring met de luxe van een ontspannen verblijf in een hotel. Letterlijk betekent boxspring ‘bak met veren’, en dat is ook precies wat het is.

De boxspring is feitelijk vergelijkbaar met de functie van een lattenbodem. Bij een boxspring geven de geharde metalen veren stuk voor stuk precies de juiste ondersteuning. Al na een korte nachtrust op een boxspring voelt uw lichaam weer helemaal ontspannen.

Naast de boxspring dient u zelf ook nog een goed matras uit te zoeken. Veel mensen kiezen een complete boxspring op het oog (wat er mooi uitziet) maar vergeten soms dat het uiteindelijk natuurlijk wel om het ligcomfort gaat! Na jarenlange ervaring kunnen wij toch wel stelen dat de beste combinatie een boxspring met een pocketvering matras is. De open structuur van een boxspring in combinatie met een pocketvering garandeert een optimale ventilatie. Ook de warmte- en vochtregulatie van een boxspring is ongekend. Hygienëne en comfort gaan daardoor hand in hand.

Tip! Kies voor het comfort van elektrisch verstelbare boxspring. 's Avonds een boek lezen en ’s morgens uitgebreid ontbijten. Het hoofd en voeteneinde zijn onafhankelijk van elkaar traploos te verstellen dankzij twee stille elektromotoren (inclusief afstandsbediening). De elektrisch verstelbare boxspring maakt van uw bed een leefmeubel voor meer dan alleen de nacht.

Stel zelf uw eigen boxspring samen

Wat is er nou leuker dan helemaal zelf uw eigen boxspring samen te stellen. En dat met een levertijd van maar 3 á 4 weken. Kies onderstaand voor de hotel boxspring en configureer op basis van onderstaande vragen uw eigen boxspring.

Hotel boxspring SkyLine Black

Levertijd: 10-15 werkdagen

Vanaf
€ 379,00
Adviesprijs
Bekijk
Hotel boxspring Steffano

Levertijd: 10-15 werkdagen

Vanaf
€ 379,00
Adviesprijs
Bekijk
Boxspring Custom Made in holland

Levertijd: 10-15 werkdagen

Vanaf
€ 476,10
Adviesprijs
Bekijk