Facebook Pixel

4 seizoenen dekbed

4 seizoenen dekbed, altijd goed slapen!

Het 4 seizoenen dekbed is het perfecte dekbed als u om diversiteit geeft. Met dit dekbed creëert u in een handomdraai de perfecte temperatuur voor de warme zomermaanden en voor de koude wintermaanden. De naam zegt het al, dit dekbed is geschikt voor alle 4 seizoenen.

In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan 4 seizoenen dekbedden. Natuurlijk hebben we voor elk formaat bed een dekbed die hierbij past. Naast de maat is het belangrijk om te weten welke vulling u zoekt voor uw seizoenen dekbed. Bent u opzoek naar een dekbed van wol, dons, tencel of zijde? U vindt ze allemaal terug in ons assortiment hieronder!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 seizoenen dekbed 1-36 of 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 seizoenen dekbed 1-36 of 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Een dekbed voor alle 4 seizoenen

Door een 4 seizoenen dekbed te kopen, haalt u een alleskunner in huis. En voordeler kan bijna niet! U koopt namelijk 1 product die voor alle vier seizoenen geschikt is. Hoe dit zit, leggen wij u graag uit.

Het seizoenen dekbed bestaat uit 2 losse delen. Een dunner zomerdeel (warmteklasse 4) en een voor- en najaar deel (warmteklasse 3). Dit zijn al 3 seizoenen. Deze twee delen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen, waardoor u een heerlijk warm winterdekbed creëert (warmteklasse 1). Een ideaal dekbed, vooral als u merkt dat uw slaapkamer temperatuur gedurende het jaar aan het schommelen is. Een 4 seizoenen dekbed is hèt product als het gaat om een maximale keuzevrijheid. Zo hoeft u nooit meer te warm of te koud te slapen!

4 seizoenen dekbed vullingen

Zoals u ziet hebben wij een scala aan vullingen. Niet gevreesd! Wij verhelderen graag een aantal opties. Voor een complete uitleg over alle eigenschappen van de vullingen verzoeken wij u om naar de specifieke pagina te gaan.

Wat is het beste 4 seizoenen dekbed?

Het beste seizoenen dekbed is voor iedereen uniek. Wij merken dat de dekbedden van wol en dons alom bekend zijn. Wol is een zware vulling en geeft het gevoel van toegedekt te worden. Dons daarentegen is een hele lichte, luchtige vulling.

Welke vullingen echter minder vertegenwoordigd worden, zijn de zijden en tencel dekbedden. Een 4 seizoenen dekbed van zijde voelt als pure luxe. Het is heel soepel, zacht, licht en heeft een warmte regulerende werking. U zult het onder een zijden dekbed nooit te warm hebben. Tencel brengt de meest gewilde eigenschappen van een dekbed bijeen. Licht, zacht, duurzaam, makkelijk in onderhoud, uitstekende vochtabsorptie en anti-allergeen.

Lees ook het artikel van de Consumentenbond over 4 seizoenen dekbedden.

4 seizoenen dekbed kopen bij Weids Wonen & Slapen

We brengen veel van ons tijd slapend door. Met producten van Weids Wonen & Slapen bent u niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar ook van de beste prijs. Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u! Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag verder.