Katoenen all year dekbed

Een katoenen all year dekbed is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een enkel dekbed, die het hele jaar door gebruikt kan worden. De slaapkamertemperatuur is dan het hele jaar door redelijk constant en schommelt tussen de ca. 15 en 20 °C. Een groot voordeel van een katoenen all year dekbed is dat je niet met nog een 2e deel zit die je weer 'ergens' moet opbergen.

Bijkomend voordeel is natuurlijk dat een katoenen all year dekbed zich gemakkelijk laat wassen. Daarmee is een all year dekbed van katoen bij uitstek ideaal als u last heeft van allergieën, voor wanneer u bovenmatig transpireert en of last heeft van urineverlies (ouderen-kinderen).

Katoen is een 100% natuurlijke én sterke vezel met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Daarmee is een katoenen all year dekbed ook een stuk goedkoper dan een donzen of wollen dekbed. Een katoenen all year dekbed is wel wat zwaarder in gewicht dan bijvoorbeeld een donzen of een synthetisch dekbed, maar wel weer lichter dan een wollen zomerdekbed.

Savanne Luxor Katoenen all year dekbed

Op voorraad

€ 109,95 € 79,95
Bekijk