Facebook Pixel

Kussensloop

Een kussensloop is een behoud van uw kussen. Een kussensloop beschermt uw hoofdkussen tegen vochtkringen en houdt uw kussen fris en schoon. Een kussensloop plaats u direct om uw kussen, waarna u het kussensloop wat bij uw dekbedovertrek hoort daar weer overheen doet. Wanneer u bovenmatig transpireert adviseren wij u een molton kussensloop. Deze is gemaakt van 100% geruwd katoen en een stuk dikker dan een standaard kussensloop. De molton kussensloop doet u eerst om het kussen. Daar doet u dan het kussensloop wat bij uw dekbedovertrek hoort overheen.

Voor maximaal hygiëne en comfort adviseren wij u een Tencel kussensloop. Met een Tencel kussensloop koopt u een molton én kussensloop in één. Een Tencel kussensloop is gemaakt van houtvezel, een 100% natuurlijk materiaal. Tencel is zo sterk als polyester, zacht als zijde, warm als wol en koel als linnen.

Met een Tencel kussensloop is uw kussen gegarandeerd anti bacterieel en huisstofmijt vrij! Ideaal ook voor als u astmatische klachten heeft. Met een Tencel kussensloop schermt u uw hoofdkussens volledig af en wordt de levensduur van uw hoofdkussen aanzienlijk verlengt!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Kussensloop 12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Kussensloop 12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren