Facebook Pixel

Flanellen hoeslaken

Flanellen hoeslaken, lekker warm!

Flanel is een textielsoort die gemaakt is van los gesponnen geruwde katoen. Dit geeft het flanel een donsachtig laagje. Hierdoor voelt een flanellen hoeslaken heerlijk zacht en warm aan. Bovendien neemt een flanellen hoeslaken uw lichaamswarmte snel over en is in staat deze warmte goed vast te houden. Voor de winter is een flanellen hoeslaken ideaal. Heeft u het vaak koud in bed? Dan kunnen wij u een flanellen hoeslaken ook van harte aanbevelen.

Al onze flanellen hoeslakens zijn gemaakt van 100% geruwd (eenzijdig) katoen. Dit om de uitstekende vochtregulerende eigenschappen van de natuurlijke vezel! Kenmerkend van een natuurlijke vezel is dat deze heel goed ademt (ventileert en isoleert) en vocht uitstekend reguleert. Met een flanellen hoeslaken weet u zeker dat u lekker zacht, warm, droog en daardoor rustig slaapt.

Een flanellen hoeslaken biedt een goede bescherming voor uw matras. Een mens verliest gemiddeld genomen elke nacht een halve tot 3/4 liter vocht. Met een flanellen hoeslaken van goede kwaliteit voorkomt u dat het transpiratievocht in uw matras trekt. Transpiratievocht heeft een destructieve werking op de kern van uw matras. Met het gebruik van een flanellen hoeslaken gaat uw matras veel langer mee. Let er wel op dat u een flanellen hoeslaken voor het eerste gebruik altijd even wast. Dit zorgt ervoor dat de stof langer mooi en zacht blijft.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren