Facebook Pixel

Tencel hoeslaken

Het Tencel Exclusief hoeslaken is een matrasbeschermer en hoeslaken in één. Het Tencel hoeslaken houdt u heerlijk warm in de winter en juist lekker koel in de zomer. Transpiratievocht wordt door de Tencel gelijkmatig opgenomen. Wanneer u het dekbed overdag open legt, zal de vocht weer aan de lucht worden afgestaan. Met het Tencel hoeslaken blijft uw matras droog en vrij van bacteriën, schimmels en huisstofmijt en creëert u u gegarandeerd 100% fris en schoon slaapklimaat.

Tencel® is 100% natuurlijk materiaal en is volledig biologisch afbreekbaar. De grondstof van dit materiaal is hout en is afkomstig van duurzaam onderhouden kwekerijen. Het kreeg het Europese kwaliteitskeurmerk PEFC en het internationale keurmerk FSC. Tencel® heeft talrijke prijzen ontvangen voor zijn milieuvriendelijke productieproces.

Na intensief onderzoek is duidelijk geworden dat 85% van de mensen met een gevoelige huid Tencel® prefereert boven andere materialen. Bij de productie van Tencel hoeslakens worden geen chemicaliën gebruikt, een belangrijke factor voor de gevoelige huid.

Tencel hoeslaken 3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tencel hoeslaken 3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren