Silvana 'Mijn Eerste Kussen'

Gebruikt uw kindje ook al een knuffel als steuntje onder het hoofd? Of gebruikt hij of zij juist het handje of de deken als steun? Dan is uw kindje toe aan het 'Mijn Eerste Kussen' van Silvana! Het 'Mijn Eerste Kussen' is een heerlijk zacht en dooradembaar kussen voor kinderen vanaf 2 jaar. Het 'Mijn Eerste Kussen' bestaat uit een binnen- en een buitenhoes waardoor er een dooradembare tussenruimte ontstaat. Uw kindje kan er dwars doorheen ademen. Dat geeft wel zo’n gerust gevoel.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Vanaf € 29,95
Kiyoh Reviews
 1. Fijn kussen
  Waardering
  10%
  Mijn zoon is erg content met het 'grote jongens' kussen wat ik heb besteld. Hij slaapt er goed op en ook ik vind 'm comfortabel liggen.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!