Wat is de beste leeshouding?

Lezen voor het slapen gaan is voor velen de fijnste tijd.

Of het nu de fantasierijke boeken van Tolkien zijn of de nieuwste literaire thriller van Saskia Noort. Het is dé ideale manier om tot rust te komen en de dag achter je te laten. Maar hoe dit je dit zo comfortabel en prettig mogelijk?

Juist door te lezen voor het slapen, ontspannen we meer en verminderen we de stress die de dagelijkse beslommeringen met zich mee kunnen brengen. Het lezen van een ontspannend boek maakt het makkelijker om onze gedachten los te laten. Dit zorgt voor een diepere en meer kwalitatieve slaap.

Hoe zorg je dan voor een goede houding?

Daarvoor hebben wij de perfecte oplossing. Het lekker lui lezen kussen!
Het kussen is zo vormgegeven dat het zorgt voor een comfortabele houding. Het kussen loopt schuin af en is niet te zacht waardoor je juist voldoende ondersteuning krijgt. Je blijft mooi rechtop zitten en zakt dus niet meer zoals bij een gewoon kussen vaak wel het geval is.

 

Lekker Lui Lezen kussen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werken in de slaapkamer

Ook voor deze tijd waarin thuiswerken zoveel vanzelfsprekender is, is het lekker lui lezen kussen een uitkomst. Niet iedereen heeft de luxe van een aparte werkkamer of een rustige eettafel waar je aan kunt werken. Vaak is het bed de plek waar je al zittend je meetings hebt en je e-mails beantwoord. Voor deze dagen is een juiste houding essentieel. Door niet genoeg rechtop te zitten en door te weinig ondersteuning kunnen rug- en nekklachten de kop opsteken en ervoor zorgen dat je nog minder comfortabeler zit.

De hoes bevat ook nog een handig vakje aan beide kanten, zodat je er een afstandsbediening in kan doen wanneer je het kussen gebruikt voor het televisiekijken op bed, of eventueel een boek, of gewoon een stiekeme stash van je lievelingskoekjes. Het kussen is gevuld met zachte slaapbolletjes en latex sticks, dit zorgt voor de stevigheid die maakt dat je mooi rechtop blijft zitten. De hoes van het kussen is gemaakt van 100% katoen. Dus een mooi ademend, stevig en natuurlijk materiaal.

Voor elk interieur een bijpassende kleur

Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom is er bij het kussen een sloop te bestellen in 4 verschillende kleuren: wit, zand, rood en antraciet. Zo past het altijd bij je interieur. En de sloop zorgt er natuurlijk voor dat het kussen goed beschermt en mooi blijft.

Met het lekker lui lezen kussen ben je verzekerd van een goede houding en wordt lezen of werken op bed of op de bank nog comfortabeler! Ook gebruik maken van alle voordelen van dit leeskussen? Bestel het Lekker Lui Lezen kussen nu!