Elektrische onderdeken

Met een elektrisch onderdeken verwarmt u eenvoudig het hele bed. Zo stapt u 's avonds altijd in een heerlijk voor verwarmd bed. De elektrische deken houdt u lekker warm tijdens de koude nachten. De temperatuur van een elektrische onderdeken is in verschillende standen instelbaar en schakelt automatisch uit na 3 uur. Te mooi om waar te zijn? Dat klopt!

Dit is namelijk direct een van de nadelen van een elektrische onderdeken. Uw lichaam koelt daarna weer snel af, waardoor u onrustig slaapt of zelfs weer wakker wordt. Een andere groot nadeel van een elektrische onderdeken is dat niet ú maar de elektrische deken het bed verwarmt. Uw lichaam wordt als het ware 'lui'. Dat wil zeggen dat u steeds meer afhankelijk wordt van de elektrische deken voor de verwarming van uw bed. Een derde nadeel van een elektrische deken is het verbruik van elektriciteit, dan wel dat u zich juist in de ruimt waar u zich zou moeten ontspannen, letterlijk laat omringen door elektriciteit.

Zoals inmiddels alom al wel bekend heeft de nabije aanwezigheid van elektrische apparatuur een nadelige invloed op de nachtrust. Wij adviseren u dan ook om te kiezen voor een deken met een natuurlijk vulling zoals wol of katoen. Wij garanderen u dat u met een wollen of een katoenen onderdeken net zo heerlijk warm en comfortabel zult slapen. Het enige nadeel ten opzichte van een elektrische deken is dat u met deze dekens dan wel eerst even zelf het bed moeten opwarmen.

Ons advies

Kies voor een onderdeken met een natuurlijke vulling. Denk daarbij aan een wollen onderdeken, bamboe onderdeken, katoenen onderdeken of een tencel onderdeken

Geen producten gevonden voor deze selectie.