menubalk

Laagste Prijs Garantie

Bij Weids Wonen & Slapen betaalt u gegarandeerd nooit teveel. Dagelijks volgt Weids Wonen & Slapen het prijspeil in de markt en past de prijs waar nodig direct aan op het laagste niveau. Weids Wonen & Slapen geeft 10 dagen garantie op de laagste prijs. Indien u aanspraak wenst te maken op de Laagste Prijs Garantie, dient u de lagere prijs van de andere aanbieder binnen 10 dagen bij Weids Wonen & Slapen te melden.

1. U heeft reeds een artikel bij ons gekocht

Komt u binnen 10 dagen na aankoop het identieke artikel aantoonbaar (d.m.v. folder of advertentie) goedkoper tegen, dan betalen wij u het prijsverschil meteen terug. Het betreffende artikel dient uiteraard wel op voorraad te zijn bij de desbetreffende aanbieder. Bovendien ontvangt u een kortingscode t.w.v. € 5 als dank, omdat u ons helpt de prijzen actueel te houden!

2. U heeft nog géén aankoop bij ons gedaan

Wanneer u van plan bent een bepaald artikel bij ons te kopen en u kunt aantonen dat het identieke artikel bij een andere aanbieder voor een lagere prijs heeft gezien, dan betaald u bij ons de laagste prijs. Bovendien ontvangt u een kortingscode t.w.v. € 5, omdat u ons helpt de prijzen actueel te houden!
 

Voorwaarden Laagste Prijs Garantie

Uiteraard hebben wij wel enkele voorwaarden verbonden aan de Laagste Prijs Garantie. Wij hebben ze hieronder opgesomd, zodat u direct weet waar u aan toe bent:
  • Het betreffende artikel dient volkomen identiek te zijn aan het artikel dat Weids Wonen & Slapen levert.
  • Het betreffende artikel dient onder dezelfde voorwaarden als die van Weids Wonen & Slapen geleverd te worden.
  • Het prijsverschil dient door Weids Wonen & Slapen controleerbaar te zijn.
  • Er wordt geen Laagste Prijs Garantie gegeven op artikelen met een waarde onder de € 50
 

 

100% Niet Goed = Geld Terug Garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze artikelen, nu U nog. Bij online kopen is dat niet zo eenvoudig. Dat begrijpen wij maar al te goed. Vandaar dat wij U dan ook op de aankoop van een artikel met onderstaand vignet een 'Niet Goed = Geld Terug' Garantie geven. 

Gratis retour
Als u niet bent overtuigd (wat wij ons natuurlijk niet kunnen voorstellen) mag u het artikel GRATIS retour sturen. Wij betalen u dan het volledige aankoopbedrag + de kosten van de retourzending binnen gemiddeld 3 tot 5 werkdagen terug. De kosten voor de retourzending worden alleen vergoed wanneer u deze binnen 24 uur na ontvangst van het artikel online via het retourformulier heeft aangemeld en voor een retourzending binnen Nederland. Voor retourzendingen vanuit andere landen vragen wij u eerst contact op te nemen met onze klantenservice.

Weids Wonen & Slapen hanteert overigens een 14 dagen zichttermijn. Dit betekend dat u van ons ruim de tijd krijgt de kwaliteit van het bestelde artikel zelf te beoordelen. Binnen de periode van de zichttermijn kunt u een artikel altijd retour sturen. De kosten als ook het risico van de retourzending zijn dan voor uw rekening. 
 
Een zichttermijn moet u overigens niet verwarren met een proefperiode. Beslapen artikelen kunnen uiteraard niet retour genomen worden! 

 
 
 

Productgarantie

Weids Wonen & Slapen hanteert de garantievoorwaarden zoals ze zijn overeengekomen door de Centrale Branchevereniging Wonen met o.a. de Consumentenbond. De productgarantie is standaard 3 jaar op basis van afschrijving:
  • In het eerste jaar krijgt u de volledige kosten vergoed voor reparatie of vervanging, inclusief vracht- en voorrijkosten;
  • In het tweede jaar krijgt u 2/3 van de kosten vergoed;
  • In het derde jaar krijgt u nog 1/3 van de kosten vergoed.
In geval van garantie bepaalt de betreffende fabrikant of een product gerepareerd dan wel vervangen wordt. Deze garantie is alleen van toepassing voor schade of gebreken die ontstaan zijn door materiaal- of productiefouten. Normale slijtage valt niet onder deze garantie. De afnemer is verplicht zich als een goed afnemer te gedragen, waaronder bijvoorbeeld wordt verstaan dat de zaak goed en afdoende wordt onderhouden en oordeelkundig wordt behandeld.

Bij verkeerd gebruik (bv. door het matras te gebruiken op de vloer, op een plank of een versleten bedbodem), zichtbare vervuiling, vochtproblemen of beschadiging vervallen de garantie aanspraken. Indien vervanging of reparatie niet mogelijk is ontvangt u de aankoopprijs in het eerste jaar na aflevering volledig retour. Daarna geldt een afschrijving van 33% bij het inroepen van een garantie in het tweede jaar en een afschrijving van 66% bij inroepen in het derde jaar.
 

Klachten op producten dienen direct na constatering daarvan te worden gemeld!

Afwijkingen aan het geleverde betreffende kleur, slijtvastheid, structuur en dergelijke, welke uit technisch oogpunt aanvaardbaar zijn volgens geldende, gebruikelijke normen, dan wel handelsgebruik, kunnen het recht op garantie en/of schadevergoeding beperken of uitsluiten.
 
qshops-keurmerk
klantbeoordeling Kiyoh

Weids Wonen & Slapen

Word Wakker Slaap Lekker
Door gebruik te maken van deze website-webshop, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy- en Cookie verklaring
Copyright © Weids Wonen & Slapen, All rights reserved.