menubalk

Weids Wonen & Slapen, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres!

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de beddenbranche. Gevestigd in het Noorden van het land, het prachtige Fryslân.

Fryske nuchterheid

Wij noemen onszelf geen slaapspecialisten, daar hebben wij niet voor geleerd. Uiteraard hebben we wel heel veel kennis van bedden en beddengoed. Wij kloppen onszelf ook niet op het borst omdat wij de beste, de grootste en of de goedkoopste zijn. We kunnen het u nog zo mooi vertellen, maar dat past niet bij de Friese nuchterheid. Feitelijk willen we allemaal toch gewoon hetzelfde en dat is;

GOED SLAPEN EN UITGERUST WAKKER WORDEN! 


Onze motivatie

Wij van Weids Wonen & Slapen geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Onze werkwijze

Via onze website/webshop kunt u zich uitstekend laten informeren en krijgt u online hulp bij het maken van de goede keus. Wilt u bijvoorbeeld eerst nog een goed advies over een type/soort: dekbed, hoofdkussenmatraslattenbodem of onderdeken/matrastopper klik dan op de woordlinks in deze tekst. Wellicht dat deze informatie u kan helpen bij het maken van de juiste keus.

Als u precies weet welk artikel u zoekt, dan kunt u dit als 'zoekterm' invullen (oranje zoekknop boven in het scherm). Kunt u het artikel dat u zoekt niet vinden of u wilt graag persoonlijk advies bel of mail ons dan. Met ruim 30 jaar ervaring in de slaapbranche durven wij elke vraag wel aan. U kunt uiteraard ook onze showroom bezoeken. Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groeten,
 

Weids Wonen & Slapen

qshops-keurmerk
klantbeoordeling Kiyoh

Weids Wonen & Slapen

Word Wakker Slaap Lekker
Door gebruik te maken van deze website-webshop, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy- en Cookie verklaring
Copyright © Weids Wonen & Slapen, All rights reserved.