menubalk
In verband met de enorme drukte en onderbezetting op het kantoor zijn wij telefonisch helaas minder goed bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak! Als u ons even een mail stuurt, dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Weids Wonen & Slapen

JH van Aismawei 81
9045 PH Bitgummole

Telefoon: 0031 (0)58 289 49 59

Websites: 
www.weidswonenenslapen.nl (voorheen www.beddenhuisonline.nl)
www.weidsslapen.nl (nieuw)
www.neksteun-kussen.nl
www.silvana-support.nl (nieuw)

KvK-nr. : 69197024
BTW-nr.: NL857778195B01

Nederland: Rabobank
NL98 RABO 0321 1353 18
BIC: RABONL2U

BelgiŽ: KBC Bank
BE09 7330 5638 8857
BIC: KRED BE BB
Openingstijden
Online zijn wij uiteraard 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Het kantoor en magazijn is door de week geopend van 9:00 - 18:00 uur. Voor het afhalen van artikelen kunt u overigens ook na openingstijd bij ons terecht. Neem dan wel even van tevoren contact met ons op om een afhaal afspraak te maken.

Showroom open op afspraak
Het uitzoeken van een passend matras of een goed dekbed en hoofdkussen vergt tijd en aandacht. Om u in alle rust te kunnen voorzien van een gericht en persoonlijk advies hebben wij onze showroom geopend op afspraak. U kunt ook een afspraak maken in de avonduren! Voor het maken van een afspraak kunt u ons tijdens kantooruren bellen op telefoonnummer: 058 289 49 59 of een mail sturen naar: klantenservice@weidswonenenslapen.nl. U kunt ook het onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op! 

Telefonische bereikbaarheid
Wij nemen graag de tijd voor onze klanten! Aangezien wij naast de online winkel ook een fysieke winkel hebben én er bewust voor hebben gekozen de klant in de fysieke winkel voorrang te geven (daar een goed advies niet in enkele seconden is gegeven) komt het voor dat wij niet in de gelegenheid zijn u telefonisch te woord te staan. Wij vragen daarvoor uw begrip. U kunt uiteraard een boodschap op onze antwoordapparaat inspreken, maar u kunt ook onderstaand formulier invullen! Dit laatste heeft onze voorkeur. Wij streven er na u op het door u gewenste tijdstip terug te bellen! 


Contactformulier

qshops-keurmerk
klantbeoordeling Kiyoh

Weids Wonen & Slapen

Word Wakker Slaap Lekker
*
*
*
*
*
*
*
Door gebruik te maken van deze website-webshop, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy- en Cookie verklaring
Copyright © Weids Wonen & Slapen, All rights reserved.