menubalk

Boxspring en waterbed

Niet voor niets wordt een boxspring ook wel hotelbed genoemd. Veel mensen associëren het comfort van een boxspring met de luxe van een ontspannen verblijf in een hotel. Letterlijk betekent boxspring ‘bak met veren’, en dat is ook precies wat het is. De geharde metalen veren bieden stuk voor stuk precies die ondersteuning die past bij het lichaamsdeel dat erop rust. De boxspring volgt de lijnen van uw heupen en schouders. Dat garandeert dus een volkomen natuurlijke lichaamshouding. Al na een korte nachtrust op de boxspring voelt uw lichaam weer helemaal ontspannen. 
 
                                                                       
 
Gemonteerd op een lattenbodem, biedt een boxspring, die zelf natuurlijk ook voor een belangrijk deel gevuld is met lucht, een optimale ventilatie. Ook de vochtregulatie van een boxspring is ongekend. Gezondheid en comfort gaan daardoor hand in hand. 's avonds een boek lezen, ’s morgens uitgebreid ontbijten. De elektrisch verstelbare boxspring maakt van uw bed een leefmeubel voor meer dan alleen de nacht. Door een fraai gestoffeerd onderframe worden de pootjes onzichtbaar gemaakt. Bij Weids Wonen & Slapen heeft u ruim keus uit diverse modellen boxsprings.
 
                    

 

Waterbed van Poseidon en Luna Life

Absolute ontspanning en ultiem comfort. Dat is wat slapen op een waterbed van Poseidon en Luna Life betekent. Al na een korte nachtrust voelt u zich als herboren. Een waterbed biedt de perfecte ondersteuning. Het vormt zich tot in de kleinste details naar uw lichaam. De gelijkmatige tegendruk van het waterbed zorgt voor optimale bloedcirculatie. Een goede doorbloeding van het hele lichaam vormt nog steeds een basis voor een goede gezondheid.

De kern van een waterbed

De kern van een waterbed wordt vanzelfsprekend gevormd door het watermatras, gemaakt van vinyl. Een vormvaste schuimrand met veiligheidsvoering houdt die uiterst flexibele matras op zijn plaats.

Temperatuurregeling van een waterbed

De temperatuur van het waterbed stelt u via een thermostaat in op de voor u ideale waarde tussen de 20 en 36 graden. Dat betekent comfortabele warmte in de winter en een aangenaam koel waterbed in de zomer. In een tweepersoons waterbed kan voor beide eenpersoons matrassen de temperatuur onafhankelijk worden geregeld.

Constructie van een waterbed

In de stevige bodemplaten zijn gewichtverdelers geïntegreerd die zorgen voor een zeer stabiele constructie. Uw waterbed kan daardoor vrijstaand in de slaapkamer worden geplaatst. Inbouwen in uw eigen ledikant of luxe omranding is ook eenvoudig mogelijk. Combineer dus het comfort van een waterbed gerust met uw eigen slaapkamerinterieur. Uw persoonlijke keuzes: Mono of Duo waterbed. Slapen is puur persoonlijk, ook voor wie het waterbed delen. Mensen die dezelfde temperatuur prefereren en bovendien in lichaamsgewicht niet meer dan 25 kilo verschillen, kunnen kiezen voor een mono-slaapsysteem. Dit systeem bestaat uit een matras in een door uzelf te kiezen breedte. Een duo-slaapsysteem bestaat uit twee afzonderlijke matrassen naast elkaar. Ideaal voor mensen die veel in gewicht verschillen of voor mensen die graag hun watermatras op eigen temperatuur hebben.

Stabilisatie van een waterbed

Voor wie daar prijs op stelt kan de beweging van het watermatras worden tegengegaan door stabilisatielagen. Poseidon maakt onderscheid in onderstaande typen:
 
Poseidon 750 Lumbar
Voor de veeleisende slaper die een waterbed zoekt dat behaaglijk is maar toch voldoende steun geeft is de P 750 een uitstekende keuze. U wordt volledig door het water gedragen en het matras volgt moeiteloos de vorm van uw lichaam. De 'stabilitijd' van de P 750 Lumbar is 3 à 4 seconden: een uitgekiende balans tussen stabiliteit en comfort.

Poseidon 950 Lumbar
De P 950 Lumbar is een zeer stabiele matras die desondanks de unieke ervaring van het slapen op water mogelijk maakt. Ook als de buikligging uw favoriete slaaphouding is of als u zich tot de wat zwaardere mensen mag rekenen, is de P 950 Lumbar een ideale matras voor u. De 'stabilitijd' is kort: slechts 2 seconden.

Poseidon 1250 Lumbar
Het betreft hier een zeer zwaar gestabiliseerde watermatras die de overstap van elk conventioneel slaapsysteem naar het slapen op water nu wel heel gemakkelijk maakt. Deze fluisterstille en zeer comfortabele matras staat garant voor maximaal slaapplezier en optimale ondersteuning. De P 1250 is met name geschikt voor senioren omdat het omdraaien in bed als het in- en uitstappen moeiteloos gaan. De 'stabilitijd' laat zich in één woord omschrijven: doodstil.

Hydraulic Collection ...de ultieme slaapervaring.
Het geavanceerde stabilisatiesysteem van de "Hydraulic Collection” is opgebouwd uit zogenaamde compartimenten. Deze bestaan uit een reeks met elkaar verbonden kamers van hetzelfde vinyl waar de buitenkant van het matras van gemaakt is. De kamers zijn met elkaar verbonden en worden verankerd aan de onderzijde van de matras. Aan de boven- en onderzijde en aan alle zijkanten van de kamer zijn openingen aanwezig. Door deze openingen kan het water heen en weer stromen zodra er meer of minder druk op komt. Als er druk op een compartiment wordt uitgeoefend, (doordat u op de matras gaat liggen) vloeit het water via de openingen naar de naastgelegen kamers. Hierdoor wordt de deining gereduceerd maar profiteert u wel volledig van het comfort dat slapen op water u biedt. De hydraulische werking garandeert steeds weer een perfecte aanpassing van het matras aan de vorm van uw lichaam; een ideale combinatie van comfort en stabiliteit. Een keuze voor Poseidon waterbedden is dus niet alleen een keuze voor comfortabel en ontspannen slapen maar ook een verstandige investering in jarenlang slaapplezier.

Ultramax Lumbar
De Ultramax is de minst bewegende matras uit de "Hydraulic Collection”. Onderop bevinden zich de gepatenteerde compartimenten die zorgen voor een perfecte hydraulische ondersteuning. Daar bovenop zijn de fiberlagen, zweeflaag en Lumbarlaag geplaatst die zorgen voor een perfect lig oppervlak met optimaal comfort. Het resultaat is een exclusieve matras die alle positieve eigenschappen van het slapen op water in zich heeft en toch een 'stabilitijd' heeft van slechts 1 seconde. De Ultramax is bij uitstek het matras voor bewuste slapers die zo min mogelijk deining in hun bed willen voelen maar wel willen genieten van alle voordelen van het slapen op water.

Megamax Lumbar
In de Megamax treft u ook de hydraulische werking van de Poseidon compartimenten aan. Deze matras geeft u de perfecte combinatie van het optimale slaapcomfort van water en de stabiliteit van een matras die toch een enigszins vaste ligging garandeert. De Megamax geeft iets meer mee dan de Ultramax en is daarom uitermate geschikt voor slapers die de Ultramax wel heel erg stil vinden, maar toch graag in alle rust willen wegdromen. De 'stabilitijd' van deze watermatras is 2 à 3 seconden. Hierdoor is een

              


qshops-keurmerk
klantbeoordeling Kiyoh

Weids Wonen & Slapen

Word Wakker Slaap Lekker
Door gebruik te maken van deze website-webshop, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy- en Cookie verklaring
Copyright © Weids Wonen & Slapen, All rights reserved.