Omruilen - Retourneren

Iets ontvangen wat u niet bevalt? Geen probleem!

Wij willen dat u precies het product krijgt dat u zich had voorgesteld! Daarom besteden we veel aandacht aan de exacte beschrijving en presentatie van onze kwaliteitsproducten. Als u toch niet tevreden bent met een artikel, kunt u het probleemloos omruilen of retourneren.

Wist u dat het herroepingsrecht voor online aankopen wettelijk is vastgesteld op 14 dagen? Enkel speciaal voor u gemaakte producten zijn uitgesloten van terugname en omruiling. Voor deze artikelen wordt u hierover expliciet geïnformeerd op de productpagina. De termijn van 14 dagen gaat overigens pas in als u alle artikelen uit uw bestelling heeft ontvangen.

U kunt de goederen binnen deze periode gewoon gebruiken om de eigenschappen en functionaliteit van het product te controleren. Ter bescherming tegen gebruikssporen raden wij bijvoorbeeld een moltonhoes aan voor kussens en matrassen.

Als u een of meer artikelen tijdens de herroepingstermijn wilt retourneren, kunt u gebruikmaken van onze voordelige retourlabel-service. 

RETOURLABEL AANVRAGEN

Gebruik onze voordelige retourservice (alleen voor klanten vanuit Nederland) om uw bestelling te ruilen of om terug te sturen. De kosten voor een verzendlabel via ons portaal voor het omruilen bedragen €4,95. Als u wilt retourneren dan zijn de kosten €7,95. Gebruik ons retourformulier om uw retourzending aan te melden en geef daarbij duidelijk aan dat u een retourlabel wenst te ontvangen.

Als u wilt ruilen, sturen wij u een betaallink waarmee u de verzendkosten aan ons kunt betalen. Als u de bestelling wilt annuleren, brengen wij de bovengenoemde kosten in mindering op het aan u terug te betalen bedrag.

Houd er rekening mee dat u het pakket naar een DPD Parcel Shop moet brengen. De verzendlabel is 48 uur geldig nadat deze is aangemaakt. Vindt de dichtsbijzijnde DPD parcelshop via deze link: https://www.dpd.com/nl/pickup-parcelshop/