Sit & Joy

De zitzak van Sit & Joy is een flexibel meubelstuk, bestaande uit een omhulsel van kunststof dat met korrels van kunststof is gevuld. Een zitzak van Sit & Joy voegt zich naar het lichaam, wat een uiterst comfortabel gevoel geeft. Sit & Joy heeft een zitzak in vele soorten, maten en kleuren waar u heerlijk in neer kunt ploffen om vervolgens nooit meer overeind te willen komen.

Een zitzak van Sit & Joy biedt niet alleen een ontspannend comfort, maar een Sit & Joy zitzak is door zijn speelse, moderne vormgeving en modieuze kleuren bovendien een verrijking voor het interieur van uw slaapkamer, woonkamer of commerciële ruimte.

Naast de reguliere zitzak van Sit & Joy is er ook een collectie leuke, speelse zitzak die tot de verbeelding van elk kind en elke tiener zal spreken. Een zitzak is een ideale zitmeubelen voor kinder- of tienerkamers. De zitzak is niet alleen heerlijk om op te zitten, liggen of hangen, maar geeft tevens het interieur kleur. Zitzak voor Sports van Sit & Joy Met een zitzak uit de sport-lijn van Sit & Joy heeft u niet alleen een heerlijke zitzak in huis, maar kunt u bovendien uw favoriete sport of sportteam een prominente en toch stijlvolle plaats geven in uw interieur.

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina