Sterrenbeeld

RAM

De Ram heeft door zijn dynamische, buitensporige, strijdlustige en ongeremde energie bijna geen tijd te verspillen. Daarom kan de Ram prima functioneren op 5 uurtjes slaap. This ones got stuff to do!

STIER

Een Stier is van nature eerlijk, geduldig en stuctureel. Een Stier vind het daarom ook belangrijk om genoeg slaap te krijgen. Te lang slapen doet de Stier niet graag. Een nacht van 7 uren is prima!

KREEFT

Kreeft wat ben je heerlijk zorgzaam, rustig en gevoelig. Doordat jij het maar druk hebt met emoties van jezelf en van anderen heb jij je slaap wel nodig om op te laden. Daarom is een nacht van 9 uren zeer gewenst bij jou!

TWEELING

De veelzijdige, snelle zowel mentaal als fysieke tweeling heeft wel een aantal uur nodig om zijn batterij weer op te laden. Een Tweeling is erg actief en bewust van de wereld om zich heen. Hierdoor hebben ze gemiddeld meer slaap nodig dan de rest van de sterrenbeelden.

LEEUW

De Leeuw. Het vurige, avontuurlijke en krachtige sterrenbeeld. Wat opvalt aan de Leeuw is dat deze veel waarde hecht aan dutjes. Een goede powernap vind de Leeuw heerlijk. Overdag is de Leeuw actief. Maar met een powernap overdag kan de Leeuw in de nacht genoeg hebben aan 6 uren slaap!

MAAGD

De Maagd kan net als het sterrenbeeld Ram prima functioneren op een paar uurtjes slaap. De analyserende, perfectionistische, soms iets te eerlijke Maagd houdt van hard werken en ziet slaap eerder als tijdverspilling. (Al moet ik als Maagd en schrijfster van deze blog toegeven dat niet alle Maagden zo denken ;) )

WEEGSCHAAL

Beschaafd, diplomatiek en welgemanierd. Dan hebben we het natuurlijk over de Weegschaal. Het teken wat overal een balans in probeert te vinden. Slaap is erg belangrijk voor de Weegschaal en ziet dit ook als een rustmoment. Daarom is een nacht van minimaal 8 uren wel nodig!

SCHORPIOEN

Alles of niets. Dit is vaak het geval bij de Schorpioen. Ze zijn passievol, mysterieus en ambitieus. Wanneer de Schorpioen ergens voor gaat is het voor de volle 100%. Hier gaat veel energie in zitten. Daarom is een nacht van minimaal 7 uren wel nodig!

BOOGSCHUTTER

De Boogschutter. Het optimistische, grappige en avontuurlijke teken. Een Boogschutter is een echte nachtbraker. Hierdoor is opstaan soms echt een uitdaging. Toch is het ook voor de Boogschutter belangrijk om genoeg slaap te krijgen. Een nacht van 8 uren is daarom ideaal!

STEENBOK

De meningen over de Steenbok zijn verdeeld. De een geeft aan dat de Steenbok prima kan functioneren met een paar uren slaap. De ander geeft aan een nacht van 8 uur zeker wel nodig is. De Steenbok is ambitieus en wil graag de dag goed benutten. Maar ook een keertje uitslapen is voor de Steenbok geen straf :)

WATERMAN

De fantasievolle, kinderlijke maar ook wijze waterman lijdt een actief leven. Daarom is het voor de Waterman belangrijk om in ieder geval 7 uren te slapen. Wanneer er eens een korter nachtje wordt gedraaid is ook dit voor de Waterman geen probleem.

VISSEN

Een vis heeft met zijn artistieke, dromerige en rustige eigenschappen veel slaap nodig. Een vis houdt ervan om te dromen. Mocht er dus een een kort nachtje tussen zitten. Dan dagdroomt de Vis gewoon lekker verder!

 

Wij zijn natuurlijk enorm benieuwd of jij jezelf herkent in jouw sterrenbeeld! Laat het ons weten in de comments!