Facebook Pixel

Elektrische onderdeken

Met een elektrisch onderdeken verwarmt u eenvoudig het hele bed. Zo stapt u 's avonds altijd in een heerlijk voor verwarmd bed. De elektrische deken houdt u lekker warm tijdens de koude nachten. De temperatuur van een elektrische onderdeken is in verschillende standen instelbaar en schakelt automatisch uit na 3 uur.

Dit is dan ook direct een van de nadelen van een elektrische onderdeken. Uw lichaam koelt weer af en u slaapt daarna onrustig of wordt weer wakker. Een andere nadeel van een elektrische onderdeken is dat niet ú maar de elektrische deken het bed verwarmt. Uw lichaam wordt als het ware 'lui'. Dat wil zeggen dat u steeds meer afhankelijk wordt van de elektrische deken voor de verwarming van uw bed. Een derde nadeel van een elektrische deken is het verbruik van elektriciteit, dan wel dat u zich juist in de ruimt waar u zich zou moeten ontspannen, letterlijk laat omringen door elektriciteit.

Zoals inmiddels alom al wel bekend heeft de nabije aanwezigheid van elektrische apparatuur een nadelige invloed op de nachtrust. Wij adviseren u dan ook om te kiezen voor een deken met een natuurlijk vulling zoals wol of katoen. Wij garanderen u dat u met een wollen of een katoenen onderdeken net zo heerlijk warm en comfortabel zult slapen. Het enige nadeel ten opzichte van een elektrische deken is dat u met deze dekens dan wel eerst even zelf het bed moeten opwarmen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Elektrische onderdeken 1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Elektrische onderdeken 1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren