Facebook Pixel

Wollen deken

Een wollen deken geeft een heerlijk comfortabel en warm gevoel. Buiten het gebruik van dekens als toevoeging van het interieur kiezen ook steeds meer mensen er voor om een scheerwollen deken te gebruiken als stijlvol accessoire in hun woon- en/of slaapkamer.

Wollen deken van Sole Mio

De beroemde wollen deken van Sole Mio is gemaakt van 100% zuiver scheerwol mét Woolmark® label. Met een wollen Sole Mio deken kiest u gegarandeerd voor een gezonde slaap en een goede nachtrust, zowel voor in de zomer als in de winter. Een Sole Mio wollen deken geeft u een natuurlijke warmte en kent een uitstekende vochtregulatie dankzij de 100% zuivere scheerwol. De wollen deken van Sole Mio draagt uiteraard het Woolmark label. Het (Internationaal) symbool dat aangeeft dat het wol aan de strengste kwaliteitscriteria voldoet.

De wollen dekens van Sole Mio worden sinds 1948 met de grootste zorg vervaardigd. Alle grondstoffen voor de wollen dekens van Sole Mio worden met de grootste zorg geselecteerd en maken stuk voor stuk deel uit van een gedetailleerd voorgeschreven en nauwgezet opgevolgd productieproces. De wollen dekens van Sole Mio hebben een hoge gewichtsklasse: 730 g/m². Het gewicht is met zorg afgewogen, zodanig dat u de wollen deken het hele jaar rond kunt gebruiken. Zeker nu tegenwoordig de temperatuur op de slaapkamers veel beter beheersbaar is. De wollen deken heeft warmteklasse 2. Ideaal wanneer u een ietwat koude slaper bent en de temperatuur van uw slaapkamer het jaar rond schommelt tussen de 15 en 20°C.

De wollen dekens van Sole Mio hebben een effen '2 face' dessin en zijn aan beide kanten te gebruiken. De randen van dit wollen deken zijn voorzien van een kenmerkende, prachtige, fluwelen bies wat het deken een luxe uitstraling geeft. De wollen deken is verkrijgbaar in maar liefst 7 mooie combinatiekleuren.

Wollen deken 16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wollen deken 16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren