Facebook Pixel

Molton matrasbeschermer

Een molton matrasbeschermer (hoeslaken) biedt een uitstekende bescherming voor uw matras. Een mens verliest gemiddeld genomen elke nacht een halve tot 3/4 liter vocht. Met een molton matrasbeschermer voorkomt u dat het transpiratievocht in uw matras trekt. Een ander voordeel van een molton matrasbeschermer is dat deze warmte isolerend is. Ideaal dus voor als u het snel koud heeft of voor tijdens de koude winternachten.

Molton matrasbeschermer, een hoeslaken voor extra bescherming

Met het gebruik van een molton matrasbeschermer gaat uw matras veel langer mee. Een molton matrasbeschermer biedt daarmee een praktische bescherming en garandeert een fris en hygiënisch slaapklimaat. De molton matrasbeschermer wast u eenvoudig in de wasmachine op hoge temperatuur.

Wanneer u een molton matrasbeschermer zoekt die uw matras voor 100% moet beschermen tegen bijvoorbeeld urineverlies, kies dan voor een waterdichte molton en hoeslaken óf een Tencel hoeslaken. Een waterdichte molton matrasbeschermer is voorzien van een comfortabele badstof bovenlaag van 100% katoen en heeft een speciale waterdichte coating. Een waterdichte molton matrasbeschermer is eenvoudig te wassen in de wasmachine en strijken is niet nodig.

Tip! Het Tencel hoeslaken is uniek omdat het eenzijdig volledig ademend is, terwijl de andere zijde toch voor 100% waterdicht is. Het materiaal aan de onderzijde is PU (Polyurethaan). Dit is een materiaal dat ademt en elastisch is. Het is 100% water- en urinedicht maar tóch waterdamp doorlatend. Het matras blijft daardoor volledig droog, schoon en anti-allergeen. Tencel hoeslakens zijn gemaakt van houtvezel (een natuurlijke vezel) en wereldwijd de nieuwe standaard voor optimaal slaapcomfort gecombineerd met maximaal hygiëne en gebruiksgemak.

Molton matrasbeschermer 12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Molton matrasbeschermer 12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren