Facebook Pixel

Katoenen deken

Een katoenen deken biedt heerlijke koelte in de warme zomer maanden en comfortabele warmte voor de koudere maanden. Steeds meer mensen kiezen er voor om een katoenen deken te gebruiken als stijlvol accessoire in hun woon- en/of slaapkamer. Onze katoenen dekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemakkelijk te onderhouden.

Katoenen deken met wafel motief

Een heerlijk zacht en 100% katoenen deken van HnL, met een mooi wafel motief. Lekker sfeervol en ideaal om er in de zomer óf de winter voor bijvoorbeeld op de bank bij te hebben. Ook ideaal voor de warme slaapkamer, waar de temperatuur het hele jaar rond gemiddeld 20 °C of warmer is.

De katoenen deken van HnL is wasbaar tot op 30 °C. Een katoenen deken laat zich gemakkelijk en vaak wassen zonder aan kwaliteit en of kleur in te leveren. Deze katoenen dekens zijn verkrijgbaar in diverse moderne en frisse kleuren.

Bij Heckett & Lane (HnL) draait alles om lekker en comfortabel slapen. Daarom maken zij al meer dan 20 jaar met veel aandacht voor detail een uitgebreid assortiment hoogwaardige bedlinnen. Wat HnL uniek maakt is hun eigen team van toegewijde designers. Zij zijn continu op zoek naar de laatste trends en reizen hiervoor de hele wereld over.

De designers laten zich graag verbazen en verrassen door de kleuren, geuren en smaken van de landen waar zij komen. Ze laten zich inspireren door de flora en fauna, de architectuur, het straat- en uitgaansleven, de muziek en de totale atmosfeer van hun bestemmingen.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren