Facebook Pixel

Split (topper) hoeslaken & molton

Een split (topper) hoeslaken is er speciaal voor de verstelbaar bedbodem. Een split (topper) hoeslaken is gelijk aan een standaard hoeslaken, zij het dat er aan de boven- en onderkant van het hoeslaken in het midden een split van ca. 80 cm is gemaakt. Zodoende kunt u met een het gebruik van een split (topper) hoeslaken uw verstelbare bedbodem gewoon blijven gebruiken.

U heeft de keuze uit een katoenen split (topper) hoeslaken, percal katoenen split (topper) hoeslaken of een satijn katoenen split (topper) hoeslaken. Percal en satijn katoen zijn de fijnste en zachtste kwaliteit katoen. Percal katoen en satijn katoen lijkt heel veel op elkaar. Percal katoen is echter minder glad (glimt minder) dan satijn katoen. Dit is de reden waarom sommigen een percal katoenen split (topper) hoeslaken boven een satijn katoenen split (topper) hoeslaken verkiezen.

Satijn katoen herkent u aan de luxe gladde en glanzende uitstraling. De gladheid van satijn katoen heeft ook een verkoelend effect. Naaste de zachtheid en de luxe uitstraling is dit ook een van de veel gehoorde argumenten om voor een satijn katoenen split (topper) hoeslaken te kiezen.

Een katoenen split (topper) hoeslaken biedt een goede bescherming voor uw matras. Een mens verliest gemiddeld genomen elke nacht een halve tot 3/4 liter vocht. Met het gebruik van een katoenen split (topper) hoeslaken voorkomt u dat het transpiratievocht in uw matras trekt en gaat uw matras veel langer mee.

Al onze split (topper) hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen. Dit om de uitstekende vochtregulerende eigenschappen van de natuurlijke vezel! Kenmerkend van een natuurlijke vezel is dat deze heel goed ademt (ventileert en isoleert) en vocht uitstekend reguleert. Met een katoenen split (topper) hoeslaken of laken weet u zeker dat u droog en daardoor rustig (in een klam bed slaapt u onrustig en wordt u vaak wakker) slaapt.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren