Facebook Pixel

Tencel dekbedovertrek

Tencel dekbedovertrek, 100% EcoZo Logisch!

Slapen onder een Tencel dekbedovertrek is een ware slaapsensatie! Onze Tencel dekbedovertrek is 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Tencel wordt gemaakt van hout (Eucalyptus boom) dat wordt gehaald uit speciaal beheerde, duurzame bossen. Met een Tencel dekbedovertrek kiest u dus voor duurzaam en gezond slapen!

Een belangrijke eigenschap van Tencel is dat u door de hoge vochtopname capaciteit van de Tencel vezel het transpireren niet merkt. Tencel absorbeert maar liefst 150% meer vocht dan katoen. Als het aankomt op hygiëne en bacteriegroei leveren de eigen en natuurlijke eigenschappen van Tencel een verscheidenheid aan voordelen voor de huid en geeft bacteriën geen kans om te groeien. Dat maakt een Tencel dekbedovertrek ook hypo allergeen (= anti allergisch).

Tencel combineert de meest gewilde en belangrijke eigenschappen van alle stofsoorten bij elkaar. Tencel is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo makkelijk te wassen als acryl en heeft de luxe uitstraling van satijn/zijde

De Tencel dekbedovertrekken van Hefel worden geleverd als set, dus inclusief bijpassende kussenslopen (1x bij een éénpersoons tencel dekbedovertrek). U kunt uw Tencel dekbedovertrek machinaal wassen op max 60º C en deze blijft was op was kleurvast.

Let op! De Tencel dekbedovertrekken van Hefel laten wij bij bestelling speciaal maken. Daardoor is dit artikel uitgesloten van het herroepingsrecht en kan dus niet omgeruild of geretourneerd worden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.