menubalk

Verzending/ bezorging

Wij werken voor de verzending van onze pakketten samen PostNL, DHL, DPD, FRL Post en of lokale koeriers. U ontvangt op de dag van de verzending via de mail een Track en Trace code, zodat u indien gewenst zelf de zending kan volgen. Uw bestelling wordt 'achter de eerste deur' bij u of op een afwijkend afleveradres afgeleverd. Bij geen gehoor volgt een afleverpoging aan de directe buren. Als u dit niet wenst, dan kunt u in de kassa kiezen voor de optie 'handtekening voor ontvangst'. Uw pakket wordt dan uitsluitend op het door u aangegeven adres aangeboden.

Bij geen gehoor op dag 1 wordt er, de volgende werkdag of zaterdag, een tweede bezorgpoging gedaan. Indien ook deze 2e poging niet slaagt laat de bezorger een briefje met zijn telefoonnummer achter bij u in de brievenbus voor het maken van een nieuwe afleverafspraak. Dat is wel zo gemakkelijk.

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. U betaald GEEN VERZENDKOSTEN voor verzending binnen Nederland bij een bestelling vanaf € 50
Uitgezonderd zijn de waddeneilanden (NL), hiervoor berekenen wij een vergoeding afhankelijk van de hoogte van het orderbedrag. Bij een bestelling met een orderwaarde vanaf € 250 verzenden wij ook gratis naar de waddeneilanden.

Verzendkosten buiten Nederland

BelgiŽ en Luxemburg versturen wij de orders met een totaal factuurbedrag vanaf € 250,- GRATIS!! De verzendkosten naar andere landen verschillen per land. Selecteer in de kassa het land van bestemming. Een indicatie van de hoogte van de verzendkosten worden aan uw bestelling toegevoegd. Neem contact met ons op als het land van bestemming er niet tussen staat of er bij verzending naar het buitenland geen bedrag wordt getoond. 

Let op, dit bedrag is altijd indicatief! Dit omdat de hoogte van de kosten wordt bepaald door de omvang en het gewicht van het pakket. Wij nemen contact met u op over de exacte hoogte van de verzendkosten. U beslist dan natuurlijk altijd nog zelf of u de bestelling/verzending wilt doorzetten of toch wenst te annuleren.
 

Maten en gewichten pakketverzending

- Maximumgewicht: 30 kg;
- Maximale lengte: 175 cm;
- Maximale omtrek: 300 cm.

Postbus verzending

Let op!! Het is niet mogelijk om pakketten te adresseren aan een postbusnummer.


Bezorging

Als de maat of het gewicht van een artikel het maximum overtreft, zal het door onze eigen vervoerder worden bezorgd. Bij uw bestelling verschijnt in de kassa de hoogte van de bezorgkosten. De bezorgkosten zijn uiteraard afhankelijk van het afleveradres, land en de omvang van uw bestelling. 

Bezorg(transport)kosten

Voor het bezorgen (artikelen die wij niet als pakket kunnen versturen) o.a meubilair, bedden, matrassen, etc. binnen Nederland vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten van € 50. Uitzondering hierop zijn de orders met een totaal factuurbedrag vanaf € 250. In deze gevallen vragen wij een bijdrage van € 35. Orders met een totaal factuurbedrag vanaf € 500 bezorgen wij gratis!!

Voor het bezorgen naar BelgiŽ en Luxemburg vragen wij een vaste bijdrage in de bezorgkosten van € 50,-

NB: Levering op de Waddeneilanden kan extra kosten met zich meebrengen. Wij zullen de eventuele bijkomende kosten aan u bekend maken bij het inplannen van de bezorgafspraak. Hiervoor ontvangt u een aparte factuur.

De kosten voor bezorging naar andere landen zijn uiteraard hoger. Selecteer in de kassa het land van bestemming. De hoogte van de bezorgkosten worden aan uw bestelling toegevoegd. Neem contact met ons op als het land van bestemming er niet tussen staat. 

Let op!! De bezorgkosten zijn indicatief en kunnen door ons achteraf aangepast worden. U ontvang daarvan dan nog bericht. Uiteraard is het daarna aan u of de bestelling voortgezet moet worden of dat u deze wilt annuleren.

Verzenden onder rembours

Rembours wil zeggen dat u de bestelling pas bij aflevering aan de postbode/chauffeur betaalt. Dit is meteen de duurste optie aangezien de vervoerder voor deze extra dienst kosten in rekening brengt. Verzenden onder rembours kan alleen contact afgerekend worden!

Verzenden onder rembours kan uiteraard ook bij bezorging (transport). Wij vragen dan echter wel een aanbetaling van € 100. Dit bedrag kunt u eenvoudig van bank/giro (onder vermelding van uw naam en ordernummer) aan ons overmaken, waarna wij direct contact met u opnemen om een afleverafspraak te maken.

Vragen over uw bestelling

Heeft u vragen en of opmerkingen over uw bestelling bel dan naar onze klantenservice op telefoonnummer 058 289 49 59 of stuur een e-mail naar: klantenservice@weidswonenenslapen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Overzicht van de verzendkosten en het aantal dagen dat een pakket, verzonden via PostNL, DPD of koerier onderweg zal zijn:

 

Pakketverzending

Standaard tarief (afhankelijk van hoogte orderbedrag)

Gemiddeld aantal dagen onderweg*

Nederland

€ 3,95

1-2

Waddeneilanden

€ 8,95

1-2

BelgiŽ, Luxemburg.

€ 9,95

2-3

Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Zwitserland
AlbaniŽ, Andorra, BosniŽ-Herzegovina, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, FaeroŽr Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, KroatiŽ, Liechtenstein, MacedoniŽ, Malta, MoldaviŽ, Montenegro, OekraÔne, RoemeniŽ, San Marino, ServiŽ, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland

€  24.95

2-4

AustraliŽ
BraziliŽ
Canada
China
Hong Kong
Japan
Nieuw Zeeland
Verenigde Staten
Zuid Afrika
Rest van de wereld

€ 34,95

6-8

6-9

5-6

8-15

5-7

4-5

6-9

4-7

8-10

8-15

 

* Weids Wonen & Slapen hanteert een levertijd van 5 tot 10 werkdagen, maar levert gemiddeld tussen 3 en 5 werkdagen.
qshops-keurmerk
klantbeoordeling Kiyoh

Weids Wonen & Slapen

Word Wakker Slaap Lekker
Door gebruik te maken van deze website-webshop, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy- en Cookie verklaring
Copyright © Weids Wonen & Slapen, All rights reserved.