menubalk

Matrastopper

Een matrastopper (oplegmatras, opdek matras, topdek matras of topper) legt u op het bestaande matras. Met een matrastopper kunt u het slaapcomfort aanzienlijk verbeteren.

De matrastoppers zijn er in 5 varianten:
  • Polyether matrastopper
  • Koudschuim matrastopper
  • Traagschuim matrastopper
  • Latex matrastopper
  • Wollen matrastopper

Polyether matrastopper

Deze matrassen hebben ter verhoging van comfort of buigbaarheid een kern van polyurethaanschuim en een gesloten celstructuur. De hoofdkenmerken van een zacht polyurethaanschuim worden bepaald door de dichtheid (densiteit kg/m). Een hogere dichtheid zal in voorname mate een hogere duurzaamheid bewerkstelligen. De kern is van Comfort schuim SG 40. Dikte ca. 6 cm. Luxe dubbel doek afritsbare hoes, doorgestikt met 150 grams M2 hollowfiber en wasbaar op 40 C.

Koudschuim matrastopper

Een koudschuim matrastopper geeft extra comfort aan uw matras en aan uw lichaam.Het is volledig anti-allergisch, schimmel-en bacterie werend en zal de duurzaamheid van uw matras verlengen. Koudschuim heeft een andere celstructuur dan polyether waardoor het een betere vochtbestendigheid heeft en een betere luchtcirculatie. Door het hogere soortelijk gewicht is de draag- en veerkracht (aanpassend vermogen) van koudschuim beter dan van een polyether matras. Koudschuim matrassen zijn te herkennen aan de uitstekende elasticiteit. De celstructuur van deze matrassen is open en geeft in combinatie met de profilering een uitstekende luchtcirculatie en ventilatie. Door de elasticiteit zijn de deze matrassen uitermate geschikt voor verstelbare bedbodems.

Traagschuim matrastopper

Traagschuim is een temperatuurgevoelig materiaal dat zich aanpast aan de lichaamswarmte. Onder invloed van het lichaamsgewicht en de lichaamswarmte wordt het traagschuim zacht en zich vormt naar het lichaam. Hierdoor wordt de lichaamsdruk gelijkmatig verdeeld over het gehele lig oppervlakte. Deze eigenschappen verminderen de druk bij het liggen en zorgen dat uw spieren ontspannen doordat er een betere bloedcirculatie ontstaat. Een goede drukverdeling van het lichaamsgewicht bevordert een goede nachtrust.

Latex matrastopper

Een latex matrastopper heeft een kern van natuurrubber. Natuurrubber heeft een extreem grote rekbaarheid en een open cel structuur, wat een optimale vochtregulering garandeert. Die grote rekbaarheid maakt een perfect ondersteunende en druk verminderende ondersteuning mogelijk. Latex heeft een lineair toenemend draagvermogen, waardoor een minimale tegendruk op huid, spieren en botten wordt gegeven. Bovendien is de latex matrastopper voorzien van 3 zones waardoor extra ondersteuning geboden wordt voor de bekkenzone (50% van het lichaamsgewicht) en de schouders. Een latex oplegmatras is aan te bevelen voor wat zwaardere personen (vanaf ca. 80kg).

Wollen matrastopper

Op een kwaliteits- wollen matrastopper van bijvoorbeeld TexelWool is het zacht en luxueus slapen. In een tweepersoons topper is de wol van maar liefst vier volwassen schapen verwerkt! De wollen matrastopper legt u gewoon op de matras. Soepele wolvezels zorgen voor ventilatie. Ze nemen vocht op en staan dat weer af aan de buitenlucht. De wollen matrastopper biedt daardoor altijd het juiste slaapklimaat: behaaglijk warm en in de zomer prettig koel! De heilzame werking van schapenwol helpt bovendien tegen spier- en gewrichtspijn.

Matrastoppers zijn aan beide zijden beslaapbaar. Regelmatig keren én draaien verlengt de levensduur. Ook leverbaar in afwijkende maten. Geschikt voor op ieder matras!

Matrastopper

Een matrastopper (oplegmatras, opdek matras, topdek matras of topper) legt u op het bestaande matras. Met een matrastopper kunt u het slaapcomfort aanzienlijk verbeteren. Een matrastopper geeft extra comfort aan uw matras en aan uw lichaam. Onze matrastoppers zijn volledig anti-allergisch, schimmel- en bacterie werend.

Een matrastopper zal de duurzaamheid van uw matras verlengen. Wij hebben matrastoppers in 5 verschillende uitvoeringen: polyether matrastopper, koudschuim matrastopper, traagschuim matrastopper, latex matrastopper en een wollen matrastopper. Scroll op de pagina naar beneden voor meer informatie over matrastoppers.
qshops-keurmerk
klantbeoordeling Kiyoh

Weids Wonen & Slapen

Word Wakker Slaap Lekker

Damai Topcovers, molton voor Matrastoppers tot 8 cm

Damai Topcovers, molton voor Matrastoppers tot 8 cm
Meer info

Damai Topcovers (hoeslaken) Organic voor Matrastoppers

Damai Topcovers (hoeslaken) Organic voor Matrastoppers
Meer info

Damai katoenen splittopper hoeslaken

Damai katoenen splittopper hoeslaken
Meer info

Damai katoenen hoeslaken met split

Damai katoenen hoeslaken met split
Meer info

Damai Molton Splittopper

Damai Molton Splittopper
Meer info

Latex Matrastopper

Latex Matrastopper
Meer info

Traagschuim Matrastopper

Traagschuim Matrastopper
Meer info

Koudschuim Matrastopper

Koudschuim Matrastopper
Meer info

Polyether Matrastopper

Polyether Matrastopper
Meer info

Recor bedding Latex Matrastopper

Recor bedding Latex Matrastopper
Meer info
Door gebruik te maken van deze website-webshop, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy- en Cookie verklaring
Copyright © Weids Wonen & Slapen, All rights reserved.