menubalk

Matrair luchtmatras

Het Matrair luchtmatras beschikt over heupondersteuning, een comfortzone en een stabiele luchtkern. Met één druk op de knop van uw afstandsbediening kunt u de comfortzone en de stabiele luchtkern harder en zachter maken. Hierdoor veranderd de ondersteuning en uw lighouding. Met een instelbaar luchtmatras van Matrair heeft u invloed op hoe u ligt én op uw nachtrust.

Voordelen van een Matrair luchtmatras

 • U kunt zelf uw luchtmatras naar wens instellen
 • Een luchtmatras hoeft nooit gekeerd te worden en is licht van gewicht
 • Een luchtmatras is geschikt voor alle bedbodems
 • Op een luchtmatras draait u minder in uw slaap door de goede lighouding
 • Een luchtmatras zorgt voor minimale drukpunten, u voelt het nergens "knellen”
 • Een luchtmatras is geschikt voor rugslapers, zijslapers en buikslapers
 • Een luchtmatras zakt niet door; een luchtmatras gaat langer mee
 • Op een luchtmatras heeft u garantie van 10 jaar op de uitwisselbare luchtkern
 • 3 maanden gratis omruilgarantie op een luchtmatras van Matrair
 • De goede eigenschappen van een luchtmatras blijven behouden
Bestel hieronder direct uw Matrair Luchtmatras naar keuze. Voor telefonsich advies kunt u ons bereiken via: 058 289 49 59 of stuurt u een mail naar : klantenservice@weidswonenenslapen.nl

Matrair luchtmatras een erkend medisch hulpmiddel

Het Matrair luchtmatras voldoet aan de eisen van Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen.

Garantie op een luchtmatras

Een luchtmatras van Matrair is een Nederlands kwaliteitsproduct. Ieder gefabriceerd luchtmatras wordt terdege getest. Mocht er toch onverhoopt eens iets mis gaan, dan kunt u rekenen op een goede no-nonsense garantie van maar liefst 10 jaar!!


Unieke 3 maanden omruilgarantie

Probeer het luchtmatras van Matrair 3 maanden gratis. Met een instelbaar luchtmatras van Matrair heeft u invloed op hoe u ligt, op uw nachtrust. U mag dit 3 maanden gratis proberen, met volledige omruilgarantie! Als het luchtmatras niet bevalt, mag u gewoon een ander matras uitzoeken in dezelfde prijscatagorie.


Matrair Luchtmatras Luxus

Het Matrair luchtmatras Luxus is voorzien van een heupcomfortzone. Uw heup kan hier zonder vervelende tegendruk in "wegveren”. De gestabiliseerde luchtkern is in te stellen, waardoor het luchtmatras aan elke lighouding en gewicht is aan te passen.

Het Matrair luchtmatras Luxus is uitgevoerd met een hoogwaardige koudschuim afdekplaat. Het koudschuim is uiterst veerkrachtig. Het volgt de contouren van uw lichaam perfect, zonder enig vormverlies. Het opencellige materiaal zorgt voor een zeer goede ventilatie en warmteregulering.

Matrair luchtmatras Vita Talalay

Het Matrair luchtmatras Vita Talalay is voorzien van een heupcomfortzone. Uw heup kan hier zonder vervelende tegendruk in "wegveren". De gestabiliseerde luchtkern is in te stellen, waardoor het luchtmatras aan elke lighouding en gewicht is aan te passen. Het Matrair luchtmatras Vita Talalay is uitgevoerd met een combinatie van zeer hoogwaardig traagschuim en Vita Talalay Latex. Vita Talalay Latex is een 100% natuurprodukt vormt de absolute top onder de latexschuimen.

Kenmerken Vita Talalay:
 • heeft een open celstructuur voor een goede warmte- en vochtregulering
 • is zeer elastisch: optimale ondersteuning van de wervelkolom
 • heeft een anti-allergenische werking
 • heeft een lange levensduur zonder verlies van elasticiteit
Naast de voordelen van Vita Talalay Latex geeft de traagschuim het luchtmatras maximaal ligcomfort. Het traagschuim reageert op druk en warmte. U ligt daardoor dieper in het luchtmatras wat een aangenaam en lekker geborgen gevoel geeft.

Matrair luchtmatras Vita Talalay Select

Het Matrair luchtmatras Vita Talalay Select is voorzien van een heupcomfortzone én een schoudercomfortzone! In tegenstelling tot de Vitata Talay is de Select voorzien van maar liefst 2 apart instelbare comfortzones! Uw schouder en heup kan hierdoor zonder vervelende tegendruk in "wegveren". De gestabiliseerde luchtkern is in te stellen, waardoor het luchtmatras aan elke lighouding en gewicht is aan te passen. Het Matrair luchtmatras Vita Talalay is uitgevoerd met een combinatie van zeer hoogwaardig traagschuim en Vita Talalay Latex. Vita Talalay Latex is een 100% natuurprodukt vormt de absolute top onder de latexschuimen.

De Matrair Pro Topmatras

Matrair Pro Topmatras is een absolute topper. Naast de goede eigenschappen van het Matrair luchtmatras geeft het extra topmatras nog meer comfort en zorgt het voor een nog betere ventilatie en warmteregulering. Het topmatras is afritsbaar en daarom gemakkelijk schoon te maken. De Matrair Pro Topmatras heeft een hoogwaardige koudschuim afdekplaat. De aangeritste topmatras is volledig opgebouwd uit ventilerend materiaal. Dit materiaal, een 3D weefsel, zorgt voor de perfecte ventilatie en warmteregulering. Een optimaal slaapklimaat is daarmee gegarandeerd.

Met het Matrair Pro topmatras wordt een ongekend comfort bereikt!

Instelling van uw Matrair luchtmatras.

 • Stand 1 van de knopbediening: De comfortzone en de stabiele luchtkern worden harder
 • Stand 2 van de knopbediening: De comfortzone en de stabiele luchtkern worden zachter

Startpositie voor het instellen van uw Matrair luchtmatras

Om uw ideale lighouding te kunnen bepalen begint u met het te hard zetten van het luchtmatras. U voelt nu stresspunten bij uw schouder en billen.

Begin nu met het zachter instellen van uw luchtmatras. U voelt dat uw schouder en billen ontlast worden. Let op uw schouder. Wanneer deze wegzinkt in het luchtmatras maar nog steeds goed steun geeft, heeft u een correcte basisinstelling. Let op holte in onderrug. Wanneer u hier ondersteunende druk voelt, heeft u een correcte basisinstelling.

Vervolgens kunt u het luchtmatras fine tunen op uw lichaam, want niet ieder lichaam is hetzelfde. Hierbij kunt u van uw gevoel afgaan. Let op dat u het luchtmatras niet te zacht instelt.
 

* Het ontlasten van een pijnlijke rug

Het luchtmatras harder instellen tot uw rug prettig aanvoelt. Als u na verloop van tijd merkt dat u toch weer last begint te krijgen, kunt u het luchtmatras fine tunen.

* Het ontlasten van een pijnlijke schouder

Maak het luchtmatras zachter. Wanneer u voelt dat uw schouder ontlast is, heeft u een correcte basisinstelling. Als u na verloop van tijd merkt dat u toch weer last begint te krijgen, kunt u het luchtmatras fine tunen.

Een Matrair luchtmatras met digitale drukmeter

Als u een luchtmatras heeft met digitale drukmeter, kunt u wanneer u op het luchtmatras ligt beginnen met de gemiddelde druk van stand 6 bij de instelling.

Luchtmatras Matrair Luxus. Nú met lucht hoofdkussen kado!

Luchtmatras Matrair Luxus. Nú met lucht hoofdkussen kado!
Meer info

Luchtmatras MatrairTalalay Select. Nú met lucht hoofdkussen kado!

Luchtmatras MatrairTalalay Select. Nú met lucht hoofdkussen kado!
Meer info

Luchtmatras Matrair Vita Talalay. Nú met lucht hoofdkussen kado!

Luchtmatras Matrair Vita Talalay. Nú met lucht hoofdkussen kado!
Meer info

Liefdesbrug

Liefdesbrug
Meer info

AirXS digitale luchtpomp

AirXS digitale luchtpomp
Meer info

Matrair luchtkern

Matrair luchtkern
Meer info

Matrair Pro Topper Talaly (latex)

Matrair Pro Topper Talaly (latex)
Meer info
qshops-keurmerk
klantbeoordeling Kiyoh

Weids Wonen & Slapen

Word Wakker Slaap Lekker
Door gebruik te maken van deze website-webshop, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy- en Cookie verklaring
Copyright © Weids Wonen & Slapen, All rights reserved.