menubalk

Slapen is net als eten en drinken, u kunt niet zonder!

Gemiddeld wordt één derde deel van de dag doorgebracht op een slaapsysteem. Juist dit is de periode waarin het lichaam zich herstelt van de inspanningen die die dag geleverd zijn. De wervelkolom en de spieren ontspannen zich. Veel rug- en schouderklachten zijn terug te voeren op een verkeerde slaaphouding en slaapsysteem. Reden genoeg om veel aandacht te geven aan de juiste lighouding en de juiste combinatie dekbed, kussen, matras én lattenbodem.

Wilt u eerst nog een goed advies en toelichting op een type/soort dekbed, hoofdkussen of matras klik dan op de woordlinks in deze tekst. Wellicht dat deze informatie u kan helpen bij het maken van de juiste keus. 

Nagenoeg alles op voorraad, dus snelle levering!!
qshops-keurmerk
klantbeoordeling Kiyoh

Weids Wonen & Slapen

Word Wakker Slaap LekkerWollen schapenvacht

Wollen schapenvacht, direct uit voorraad leverbaar en GRATIS verzending! Schapenvacht, verwen uzelf met dit prachtig, duurzaam natuurproduct. Een schapenvacht kent vele toepassingen. Denk aan decoratie op bank of stoel, als warm tapijt, of ter verh...
Wollen schapenvacht, direct uit voorraad leverbaar en GRATIS verzending!

Schapenvacht, verwen uzelf met dit prachtig, duurzaam natuurproduct. Een schapenvacht kent vele toepassingen. Denk aan decoratie op bank of stoel, als warm tapijt, of ter verhoging van uw zitcomfort.Schapenvachten zijn natuurlijke producten en dus altijd aan bepaalde afmeting gebonden (een schaap wordt nu eenmaal niet groter) Wij delen daarom onze vachten in naar verschillende maten:
  • Grootte 4: 70 tot 80 cm 
  • Grootte 3: 80 tot 90 cm 
  • Grootte 2: 90 tot 100 cm 
  • Grootte 1: 100 tot 110 cm 
  • Grootte Super: 110 cm en groter
 
Mocht u nog groter schapenvachten wensen, dan moeten we de natuur een handje helpen en enige schapenvachten aan elkaar zetten. Meestal worden er dan 2 schapenvachten tegen elkaar aan genaaid. Maar ook grote kleden behoren tot de mogelijkheden.
 
Wij leveren schaaps- en lamsvachten in natuurlijke kleuren, hierin onderscheiden wij wit, bruin, grijs en zwart bont. Vermeld bij uw bestelling in het tekstvak 'opmerkingen' de gewenste kleur!

 
Naast deze kleuren hebben wij ook nog de schapenvachten met medicinale looiing. Deze vachten zijn dichter van inplant en beter wasbaar en maakt ze dus geschikt voor in bed.

Afbeelding
Schapenvachten worden niet afzonderlijk gefotografeerd hierdoor kan de maat +/- 5cm afwijken van opgegeven lengte en breedte, ook kan de vorm iets afwijken. Hieronder ziet u enkele voorbeelden:

 
  
Door gebruik te maken van deze website-webshop, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy- en Cookie verklaring
Copyright © Weids Wonen & Slapen, All rights reserved.