menubalk

Slapen is net als eten en drinken, u kunt niet zonder!

Gemiddeld wordt één derde deel van de dag doorgebracht op een slaapsysteem. Juist dit is de periode waarin het lichaam zich herstelt van de inspanningen die die dag geleverd zijn. De wervelkolom en de spieren ontspannen zich. Veel rug- en schouderklachten zijn terug te voeren op een verkeerde slaaphouding en slaapsysteem. Reden genoeg om veel aandacht te geven aan de juiste lighouding en de juiste combinatie dekbed, kussen, matras én lattenbodem.

Wilt u eerst nog een goed advies en toelichting op een type/soort dekbed, hoofdkussen of matras klik dan op de woordlinks in deze tekst. Wellicht dat deze informatie u kan helpen bij het maken van de juiste keus. 

Nagenoeg alles op voorraad, dus snelle levering!!
qshops-keurmerk
klantbeoordeling Kiyoh

Weids Wonen & Slapen

Word Wakker Slaap LekkerSuverein, 100% Zuiver donzen 4 seizoenen dekbed

Prachtig 100% Zuiver witte eenden donzen 4 seizoenen dekbed Suverein van Savanne. Van Nederlands fabrikaat! Daardoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat dit dekbed 100% diervriendelijk is geproduceerd! Suverein 100% zuiver dons Het Suverein dekbe...
Nķ met korting 20%

Prachtig 100% Zuiver witte eenden donzen 4 seizoenen dekbed Suverein van Savanne. Van Nederlands fabrikaat! Daardoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat dit dekbed 100% diervriendelijk is geproduceerd!

Suverein 100% zuiver dons
Het Suverein dekbed is gevuld met 90% fijne witte eenden dons en 10% mooie vulkrachtige eendenveren. Het voor- / najaar dekbed is cassette gestikt met opstaande schotjes ter voorkoming van koudebruggen. Het zomerdekbed is carré gestikt. De carré stepping houdt het eenden dons en veren in mooie compartimenten bij elkaar.

Donzen 4 seizoenen dekbed (2 delen)
Dit Suverein donzen 4 seizoenen dekbed bestaat uit 2 delen. Een heerlijk licht en luchtig zomerdekbed (warmteklasse 4) en een voor- / najaar dekbed (warmteklasse 3). Beide dekbedden samen maakt het tot een super lekker en warm donzen winterdekbed (warmteklasse 1). Het zomerdekbed en het voor- / najaar dekbed koppelt u eenvoudig door middel van slopenknopen aan elkaar.

100% geschikt
Dit heerlijk donzen vier seizoenen dekbed is uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie. Doordat dons goed ventileert, wordt voor de huisstofmijt een ongunstig leefklimaat gecreŽerd (de huisstofmijt gedijt in een vochtige omgeving). De 100% percal katoenen en donsdichte tijk biedt tevens een uitstekende bescherming tegen allergie.

Keurmerken
De tijk heeft tevens het NOMITE en Ųkotex keurmerk. Het NOMITE-keurmerk wijst erop dat u te maken heeft met een product dat geschikt is voor mensen met een huisstofmijt allergie. Het ÷ko-Tex systeem garandeert dat dit eenden donzen dekbed vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens. Dit eenden donzen dekbed is wasbaar tot 60 graden en geschikt voor de droger. Meer dan voldoende om anti-allergisch te zijn.

100% Percal katoenen tijk, een juiste keus!
De heerlijk zachte en soepele percal katoenen tijk garandeert u een optimale slaapcomfort. Het dekbed vormt zich hierdoor lekker soepel en zacht om het lichaam. Juist de kwaliteit van de tijk, naast uiteraard de kwaliteit van de dons is een van de belangrijkste reden waarom u voor dit Suverein donzen dekbed zou moeten kiezen. Realiseert u zich dat u toch al snel 1/3 deel van de dag - van uw leven SLAPEND doorbrengt. Percal katoen is een duurdere stofsoort / weeftechniek dan gewoon katoen, maar zeer zeker de moeite waard.

Duurzaam
Downafresh® Greenline is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Het label betekent dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiŽnische eisen van EN 12935, bij de productie geen agressieve middelen worden gebruikt, het vulmateriaal na afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is, de fabrikant zich houdt aan de gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn, de herkomst van het vulmateriaal wordt gedocumenteerd en het vulmateriaal niet afkomstig is van 'levende pluk'.

Productspecificaties Suverein 4 seizoenen eenden donzen dekbed
 • Merk:Savanne
 • Fabrikant: Ducky Dons
 • Levertijd: Direct leverbaar
 • Type dekbed: 4 seizoenen dekbed
 • Tijk: 100% fijne percal katoen, absoluut donsdicht. NM 233
 • Vulling: 100% zuiver witte dons, kwaliteitsklasse: 1
 • Vulgewicht: Zie onder..
 • Warmteklasse: 3 + 4 = 1
 • Koppelbaar: d.m.v. slopenknopen
 • Model: zomerdeel, carré gestikt en voor-/ najaar deel, cassette gestikt met opstaande schotten
 • Wasbaar: Ja, 60 graden
 • Anti-allergisch: Ja
 • Anti-huisstofmijt: Ja
 • Keurmerk: Nomite, DownaFresh Greenline en ÷kotex
 • Fabrieksgarantie: 5 jaar
Vulgewicht

140 / 200 cm ca. 500 + 300 gram
140 / 220 cm ca. 550 + 330 gram
200 / 200 cm ca. 700 + 400 gram
200 / 220 cm ca. 770 + 440 gram
240 / 200 cm ca. 800 + 500 gram
240 / 220 cm ca. 880 + 550 gram
260 / 220 cm ca. 920 + 660 gram
Andere klanten bekeken ook:
Suverein donzen hoofdkussen, puntmodel
TIP! Suverein 100% Zuiver donzen All Year dekbed
TIP! Suverein 100% Zuiver donzen zomerdekbed
Door gebruik te maken van deze website-webshop, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy- en Cookie verklaring
Copyright © Weids Wonen & Slapen, All rights reserved.