menubalk

Slapen is net als eten en drinken, u kunt niet zonder!

Gemiddeld wordt één derde deel van de dag doorgebracht op een slaapsysteem. Juist dit is de periode waarin het lichaam zich herstelt van de inspanningen die die dag geleverd zijn. De wervelkolom en de spieren ontspannen zich. Veel rug- en schouderklachten zijn terug te voeren op een verkeerde slaaphouding en slaapsysteem. Reden genoeg om veel aandacht te geven aan de juiste lighouding en de juiste combinatie dekbed, kussen, matras én lattenbodem.

Wilt u eerst nog een goed advies en toelichting op een type/soort dekbed, hoofdkussen of matras klik dan op de woordlinks in deze tekst. Wellicht dat deze informatie u kan helpen bij het maken van de juiste keus. 

Nagenoeg alles op voorraad, dus snelle levering!!
qshops-keurmerk
klantbeoordeling Kiyoh

Weids Wonen & Slapen

Word Wakker Slaap LekkerTip!! Origineel Texels Classic wollen onderdeken

Texels Classic wollen onderdeken, direct uit voorraad leverbaar en GRATIS verzending! Een onderdeken is een dikke wollen deken van ca. 3-4 cm), die op het matras gelegd worden. Een onderdeken zorgt voor een droog en warm slaapklimaat gedurende ...
Nú met korting 10%

Texels Classic wollen onderdeken, direct uit voorraad leverbaar en GRATIS verzending!

Een onderdeken is een dikke wollen deken van ca. 3-4 cm), die op het matras gelegd worden. Een onderdeken zorgt voor een droog en warm slaapklimaat gedurende de hele nacht. Wol kenmerkt zich doordat het van nature heel goed in staat is warmte vast te houden. Ideaal dus voor mensen die het s' nachts snel koud hebben en voor mensen met spier- en gewrichtspijn. 

Een wollen onderdeken is echter ook bij uitstek aan te bevelen voor mensen die het s' nachts snel te warm hebben en voor hen die overmatig transpireren. Een andere kwaliteit van wol is namelijk zijn sterke ventilerende eigenschap en het feit dat wol in staat is om ruim 35% van zijn eigen gewicht aan vocht op te nemen. 

Een wollen onderdeken betekent dus heerlijk zacht en comfortabel slapen het hele jaar rond. Tijdens de warme zomermaanden heerlijk koel en droog en in de koude wintermaanden lekker warm. 

Texels Classic wollen onderdeken
De Texels Classic wollen onderdeken heeft een vulling van 450 gram/m2 zuivere Texelse scheerwol. De ene zijde is voorzien van een vacht van ca. 550 gram/m2 zuivere scheerwol. De andere zijde is van 100% fijne percal katoen. U ligt dus op een dikke laag wol van maar liefst 1.000 gram/m2 De Wol heeft een actigard (anti-huisstofmijt, anti-bacterie en anti-schimmel) behandeling gehad en heeft het woolmark logo.


Specificaties
  • Vulling: 100% zuiver Texels scheerwol
  • Vulgewicht: kern ca. 450 gram/m2, topvacht ca. 550 gram/m2. Totaal ca. 1000 gram/m2
  • Tijk: bovenzijde wolvacht en onderzijde 100% fijne percal katoenen 
  • Op alle 4 hoeken zit elastiek, zodat de onderdeken mooi op zijn plek blijft zitten
  • Comfort: heerlijk zacht en behaaglijk warm. Zomers heerlijk koel!
  • Afwijkende maten zijn leverbaar in overleg
  • Uitvoering met een split (voor beweegbare bodems) optioneel
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • Fabrieksgarantie: 1 jaar

        
Andere klanten bekeken ook:
TIP!! Origineel Texels Classic 4-seizoenen wollen dekbed
Texeler wollen hoofdkussen Soezzz Nature
Door gebruik te maken van deze website-webshop, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy- en Cookie verklaring
Copyright © Weids Wonen & Slapen, All rights reserved.