menubalk

Slapen is net als eten en drinken, u kunt niet zonder!

Gemiddeld wordt één derde deel van de dag doorgebracht op een slaapsysteem. Juist dit is de periode waarin het lichaam zich herstelt van de inspanningen die die dag geleverd zijn. De wervelkolom en de spieren ontspannen zich. Veel rug- en schouderklachten zijn terug te voeren op een verkeerde slaaphouding en slaapsysteem. Reden genoeg om veel aandacht te geven aan de juiste lighouding en de juiste combinatie dekbed, kussen, matras én lattenbodem.

Wilt u eerst nog een goed advies en toelichting op een type/soort dekbed, hoofdkussen of matras klik dan op de woordlinks in deze tekst. Wellicht dat deze informatie u kan helpen bij het maken van de juiste keus. 

Nagenoeg alles op voorraad, dus snelle levering!!
qshops-keurmerk
klantbeoordeling Kiyoh

Weids Wonen & Slapen

Word Wakker Slaap LekkerSilvana Longlife synthetisch hoofdkussen

Het Silvana Longlife hoofdkussen is een stevig, veerkrachtig en vormstabiel hoofdkussen. Het is opschudbaar en wasbaar tot op 60 graden Celsius. Meer dan voldoende om anti- allergisch te zijn. De Longlife vezel is duurzaam en bijzonder veerkrachtig. ...
Het Silvana Longlife hoofdkussen is een stevig, veerkrachtig en vormstabiel hoofdkussen. Het is opschudbaar en wasbaar tot op 60 graden Celsius. Meer dan voldoende om anti- allergisch te zijn. De Longlife vezel is duurzaam en bijzonder veerkrachtig. Het Silvana Longlife hoofdkussen heeft dan ook een lange levensduur.

Specificaties
  • tijk: 100% perkal- katoen
  • vulling: ca. 1000 gram synthetische microvezel
  • stevigheid: kunt u zelf bepalen door er vulling uit te halen of toe te voegen 
  • afmeting: 60 x 70 cm, past gewoon in standaard sloop
  • voorzien van rits, dus navulbaar.
  • wasbaar: tot op 60 graden.


Andere klanten bekeken ook:
Silvana Nova Zembla synthetisch All Seasons dekbed
Silvana Nova Zembla 4-seizoenen synthetisch dekbed.
Silvana Temprite Samoa synthetisch All Seasons dekbed.
Met GRATIS Silvana hoofdkussen t.w.v. 29,95 euro
Silvana Temprite Samoa synthetisch zomerdekbed
Door gebruik te maken van deze website-webshop, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy- en Cookie verklaring
Copyright © Weids Wonen & Slapen, All rights reserved.